Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası Beşiktaş 🦅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,853
113
  • Beğen
Tepkiler: BJK

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
1,994
113
Hafta sonu elimizden kim alacak sizi fazla sevinme hafta sonu aglıycanız🤣🤣🤣
En son sezon başı kamp yemiş zaha kamp yemiş ziyech diyordunuz öyle bir koyduk ki zaha kerem kulupten gitti ziyech inzivaya çekildi biz bekleriz sabrederiz pazartesi gelir elbet

• Beğen

Durank38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
192
38
28
En son sezon başı kamp yemiş zaha kamp yemiş ziyech diyordunuz öyle bir koyduk ki zaha kerem kulupten gitti ziyech inzivaya çekildi biz bekleriz sabrederiz pazartesi gelir elbet
Osimen ve İcardi öyle bir koyacak ki pazartesi günü akıllardan cıkmıycak

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,853
113
Dost agir oynuyor cok top ceviriyor kacirdi ok takimin hizlanmasi lazim tempo lazim
Kanka yüzde yüz katılıyorum sana en nefret ettiğim şey benim de yavaş oyun ama bu hocanın tadic ısrarı olduğu sürece fener hızlı oynayamiyor

• Beğen

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
1,994
113
Osimen ve İcardi öyle bir koyacak ki pazartesi günü akıllardan cıkmıycak
Oğlum azıcık ADAM olsan Avrupa takımı yenmişiz gelir kutlar gecersin ama sende haklısın Fransız kardesinizi yendik zoruna gitmiş sabret kim kime sokuyor kaçma ama tamam aslan parçası

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,979
24,190
113
Besiktas franfurt macinda fark atmasi gerekirken farkli yenildi,ama hep oyunda besiktas bu cok onmli gs yida yenebilir sıkı mac olur besiktasin ilk 11 gayet iyi ,yedekliyecek oyuncu az 2 ,3 oyuncuyla olmaz dewre arasi bir santrofor,sol ön sag ön ve bir buyuk defans oyuncusu sart oglu sart oynuyacak 4 net oyuncu

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Ne cabuk galeyana gelıyonuz abı bıldırın yonetıme yeter

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
332
63
Ne güzel avrupada başarılar elde etmişiz hele böyle kötü bir dönemde şehitlerimiz var terör var hala birbirinizi kırıp döküyorsunuz iyi olan kazansın işte bi sene beşiktaş şampiyon olur bi sene galatasaray neyin yarışı bu anlamadım ki sizin derdinizi

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,974
2,048
113
🏴🏳 THE CHAMPION OF OUR HEART
BEŞİKTAŞ

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
1,994
113
Ne güzel avrupada başarılar elde etmişiz hele böyle kötü bir dönemde şehitlerimiz var terör var hala birbirinizi kırıp döküyorsunuz iyi olan kazansın işte bi sene beşiktaş şampiyon olur bi sene galatasaray neyin yarışı bu anlamadım ki sizin derdinizi
Yukarıda ki bebeye gelde anlat bunu reis anlamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...