- 60,130
- 27,281
- 113
Akşamki maçlara toplarsın etiyopya gana falanÇok zarardayim bugün
Akşamki maçlara toplarsın etiyopya gana falanÇok zarardayim bugün
Hep boylelerBakü 5 3luk atmasa zordu nba takımımı bu
Konuştu Senegal karılar basket maçına oynayan adamAkşamki maçlara toplarsın etiyopya gana falan
Herzamanda 1 perde 6 atamazlar heralde calispoooHep boyleler
Başlamadılar daha oonlar işler ondan kesatKonuştu Senegal karılar basket maçına oynayan adam
6 cok fazla ben ust icin demistimHerzamanda 1 perde 6 atamazlar heralde calispooo
Bi sonraki maca oynaym bi bak bakalım o zaman6 cok fazla ben ust icin demistim
Joe rolling yapacak ondan sonra kazanirsa sana paslar. Gerçi sana atacagina sokaga atsa daha iyi aw kazandigini gormedik 😂😂Bi sonraki maca oynaym bi bak bakalım o zaman
Bunu beğendimJoe rolling yapacak ondan sonra kazanirsa sana paslar. Gerçi sana atacagina sokaga atsa daha iyi aw kazandigini gormedik 😂😂
UzsJoe rolling yapacak ondan sonra kazanirsa sana paslar. Gerçi sana atacagina sokaga atsa daha iyi aw kazandigini gormedik 😂😂
Ulan metin kaç yaşında adamsin hâlâ kendine sövdürme peşindesin kelini şaplakladığımBunu beğendim
Sövmek kolay klavyeden bacaklarını omuzuma aldığımUlan metin kaç yaşında adamsin hâlâ kendine sövdürme peşindesin kelini şaplakladığım
Uza hadi kel senin gibi yrq kürek biri yüzünden ban yiyemem yineSövmek kolay klavyeden bacaklarını omuzuma aldığım
Banlık durum yok kel sevmıyorsan söle ektireyeimUza hadi kel senin gibi yrq kürek biri yüzünden ban yiyemem yine