- 67,586
- 39,915
- 113
14 kritik
Yok yav gecen sene son 2 3 gun kala yapmistim yatirima gore veriyor onlar baya olmasi lazim yoksa cok eklemiyor bu snee yok yatirim simdi işim var daha mesajlara maillere tam bakmadim bildiklerimi sadece aldim onlara bakicam musait olunca
3 4 gün önceden 2 saat ayırmak lazım dost bu şekil bende çok alamadım full yatırım yaptığım siteler bile dalga geçer gibi 100 tl tanımladı 10 kat 2 li kombine 1.85 çevrim minimum maksimum 300 tl çekim o gün bugün bende oynamıyorumUyelik yok la yoksa alirdikta
Canlısı yok üye oldum da ben deneme içinAğustos 1 de promosyon larda vardı canlıdan talep etmiştim kafaları estikçe halimi hatrımıda sorarlar 3 4 günde bir Ekli dosyayı görüntüle 630797
Aldim dost ilk onu aldik 1k 1.30 cevirip cektik betgaranti 750 cop olduTümbeti aldın mı dostum
Vbeti buna salladik bakalim Ekli dosyayı görüntüle 630780
Bol şans kankaGelirse belirttigim 3 kisiye ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 630798
He olabilir kanka aynen sonra bak zaten bülten zayıf şuanYok yav gecen sene son 2 3 gun kala yapmistim yatirima gore veriyor onlar baya olmasi lazim yoksa cok eklemiyor bu snee yok yatirim simdi işim var daha mesajlara maillere tam bakmadim bildiklerimi sadece aldim onlara bakicam musait olunca
Cumadan yeni çıkıyor millet cumaya gitmişlerdirCanlısı yok üye oldum da ben deneme için
750 nin nicelerini çıkarırsınAldim dost ilk onu aldik 1k 1.30 cevirip cektik betgaranti 750 cop oldu
Burda bitti ya onlar öğleni de kılıyor demekkiCumadan yeni çıkıyor millet cumaya gitmişlerdir