- 6,643
- 2,274
- 113
Son 5
Takibe gelince işim var paraya gelince müsaitmparamızı kimden alıyoruz dayı @Novasky
aynen öyle dost puhahahaTakibe gelince işim var paraya gelince müsaitm
Ben çok dm bekliyorum bir aydır alacaklar için 🤣🤣Aynen sen şu 1K alınca bi dm atarsın artık 🤣
suatımdan alıyoruzparamızı kimden alıyoruz dayı @Novasky
onda da yok kisuatımdan alıyoruz
Yattik alamiyoz puhaahsuatımdan alıyoruz
Olm çekpiyıns lig kaçtı yavYattik alamiyoz puhaah
Evde mal o da mal maci izledim de normalde dep iyidir de ms 80 atar en az izle bakBunlar hakikaten malmış
Aga 3 adim gidip 10 kisiye 100 aticaktik olmadi puahhahaOlm çekpiyıns lig kaçtı yav
Kumar biter izleyemem yazdım etoya atarsa sabah iban yanar gözler gidiyor artıkEvde mal o da mal maci izledim de normalde dep iyidir de ms 80 atar en az izle bak
Yanlış yatırım suvatım 250 bana versen 25K yapar 100 kişiye ulaşırdık 🤣Aga 3 adim gidip 10 kisiye 100 aticaktik olmadi puahhaha
Bu hesapla poker gecesi milyon vuruyosun dost helal ev mi aldinnpuahhaYanlış yatırım suvatım 250 bana versen 25K yapar 100 kişiye ulaşırdık 🤣
140/1 yakalasan iyi 0 çekersen yaz buraya140 tane hatun ekledim hepinize iyi geceler bu gece baska maçlar kovalıvaz
Şu an 140/9 gece sonu 30lara ulaşır bi marlboro yakarım 🤣140/1 yakalasan iyi 0 çekersen yaz buraya