- 14,934
- 6,279
- 113
Bol şanslar dostum
Bol şanslar dostum
suatım kazanır Distin bir adım daha Atar Sonra kenara alırız onuKazandık mı @Novasky
Bende qnlamiyom dost benim konular niye boyle 2 kisi dedik halbuki puahhaBol şans diyim dedim 20dkda 150 mesaj olmuş ya la 🤣
yok konusuruz Senin hakkın Vardı atar Sana sıkma canını alırız 1 k mızıAdam bütün ödüller gönderildi yazmış @Novasky 🤣🤣
Bana sövdü içinden bütün gece, etodan önce ben aldım listeye yarı yarıya zarar hahahahahTav olmadim ak acgozluluk yapmadim sadece yoksa cok net biliyodum 1k alicagimi
Butragueno çölde baha gibidir o gece ben dönen muhabbete sinirlendim sonrası ban 🤣onu Feshettik Dost Ne baskanlıgı koalisyonla Geldik biz E.İ.T.P N.V.S.P
Suata üçüncü adım yasak dost 😄suatım kazanır Distin bir adım daha Atar Sonra kenara alırız onu
Ne muhabbetı dondu onu anlamadımButragueno çölde baha gibidir o gece ben dönen muhabbete sinirlendim sonrası ban 🤣
250 liramiz var 20 kisi koseye alicak herhaldd puahhabsuatım kazanır Distin bir adım daha Atar Sonra kenara alırız onu
hedef 1750 750 Senin kalanı bızım suatım250 liramiz var 20 kisi koseye alicak herhaldd puahhab