- 5,350
- 2,254
- 113
Kan davalilar izimi bulmuş sırf şu roll bitsin diye evden çıkmıyorum canim pahasına takipteyim kankaEfkalade ben maas aliyom dost her ay oluyor şükür bzii kimle karistiriyon
Kan davalilar izimi bulmuş sırf şu roll bitsin diye evden çıkmıyorum canim pahasına takipteyim kankaEfkalade ben maas aliyom dost her ay oluyor şükür bzii kimle karistiriyon
Metinim senin yuzunden kaybettik ceyrek ust alip gecwrdik yoksaPuhahaha boklu
Rollcüyüm efendimMeslek neydi
Hsjsjsj yuh anasını 😂Aq gidip çocuga yazdım wpden sana biri jıresız diyor diye 🤣
Tamam bana yaz bunudaMetinim senin yuzunden kaybettik ceyrek ust alip gecwrdik yoksa
Fixe 10k yollarsan soyluyoz dostMeslek neydi
İçim yanar yanar yanaaağrRollcüyüm efendim
Tamam suvatım sensinEfkalade ben maas aliyom dost her ay oluyor şükür bzii kimle karistiriyon
Söylemene gerek yok anladım bile puhaabFixe 10k yollarsan soyluyoz dost
Senin yuzunden ak ilk adim 10 snde geldi gerci 5 dk var daha alba 10 fark atarSuat ikimizde mi patladik
Alba 3 fark yeniliyor aq nasıl 10 fark atcakSenin yuzunden ak ilk adim 10 snde geldi gerci 5 dk var daha alba 10 fark atar
10 atinca 7 fark yenmis oluyor yetiyirAlba 3 fark yeniliyor aq nasıl 10 fark atcak
Bide 20 k yapacam diyon olum hemen tükendikNeyse ki 1-2 sayıdan yatmadik 17 sayıdan patladik
Bı şansım daha olsa kesin yapardımBide 20 k yapacam diyon olum hemen tükendik
Kanka senin kesin dayı oğlu stuttgartta ikamet ediyodur sjjsjsBı şansım daha olsa kesin yapardım