- 8,340
- 4,875
- 113
Tebrik
Yasal kuponla Vedasını hatırlıyorum geri gelmiş sefa getirmişTesekkurler dost nerdeydin sen
Nasib nova sana yaklaşmış bize uzakBursa osmangaziye ciktida semtten kaybettik dayı 🤣
Bıraktım bi ara bahsi dost. Şimdilerde ara sira bakiyorum, takılıyorum öyleTesekkurler dost nerdeydin sen
Yasal oynuyan varmı laaaa distinYasal kuponla Vedasını hatırlıyorum geri gelmiş sefa getirmiş
İddia bayi bağımlıları var la hey gidi heyYasal oynuyan varmı laaaa distin
Saglimjz iyi olsun dayı para bugün var yarın yokNasib nova sana yaklaşmış bize uzak
Yasalara saygımız sonsuz dost boynumuz kıldan ince.Yasal kuponla Vedasını hatırlıyorum geri gelmiş sefa getirmiş
Ben oynamam birkere sanal oynuyayim dedim aman amanİddia bayi bağımlıları var la hey gidi hey
Biraktiysan hic bulasma bence hayirlisi olsunBıraktım bi ara bahsi dost. Şimdilerde ara sira bakiyorum, takılıyorum öyle
Yasami var la bu ülkede para oldumu kim takar yasayıYasalara saygımız sonsuz dost boynumuz kıldan ince.
Darısı bizlere 🤔Biraktiysan hic bulasma bence hayirlisi olsun
Oranın kafa başka zaten emekli dayılar birde günlük yaşayanlar takılıyorBen oynamam birkere sanal oynuyayim dedim aman aman
Biz onun yerinede oynarız diyorsun helal olsun Suatim her masadasinBiraktiysan hic bulasma bence hayirlisi olsun
2 yi Atacan mı polis mi çağıralımBiraktiysan hic bulasma bence hayirlisi olsun