- 42,900
- 46,552
- 113
Helal olsun enişte birde listeci benim diyor 😆😆😆Abuzer sen kısa pantolonla Recep’le gezerken biz Suat abin Bursa’da novasky abini ziyaret ediyorduk
Helal olsun enişte birde listeci benim diyor 😆😆😆Abuzer sen kısa pantolonla Recep’le gezerken biz Suat abin Bursa’da novasky abini ziyaret ediyorduk
Hiç giymedim bilmiyorum recebide tanımıyorumAbuzer sen kısa pantolonla Recep’le gezerken biz Suat abin Bursa’da novasky abini ziyaret ediyorduk
Bildiğim takıma yorum yaparım kanka hele ki maçı takip ediyordumLa sen niye geldi geldi diyon gelmedn takıntım var benim
Receb gelir yine işe girdi tek yesin diye parayı söylemiyo bı corona ya bakar kardeş olursunuz yineHiç giymedim bilmiyorum recebide tanımıyorum
Hiç anlamadım biraz açık yaz eniştemReceb gelir yine işe girdi tek yesin diye parayı söylemiyo bı corona ya bakar kardeş olursunuz yine
Sen nerelerdesin kaç yüz oldu buSa bitmedi mi la daha hacı abi her geldiğimde won yazıyolar 100 k olmasi lazim suan kasanin
Hedef 200kSa bitmedi mi la daha hacı abi her geldiğimde won yazıyolar 100 k olmasi lazim suan kasanin
Maç başı 7 oran bu ne yav
Sen bi yolunu bulur gene girersin enisteForum gitti rol yarıda kalacak diye çok korktuk
Güzel tercih knkTeskoculara saldiri var
Ev 1.47 o zman 50k basMaç başı 7 oran bu ne yav