- 67,324
- 39,597
- 113
Ev favori atmiyor ama durum kötü degil bence acilirlar
Taktik ver adama dostBro o adam onu yapmiyor ama dagitana biz hep fazla kalsin diyoduk kaliyodu snaa demediler mi puhahah
Kanka sen kazanınca durmuon ki slota geri verion hemen bak rolling lere hepsi kazanç son adım bitio bikaç saat sonra gelion beyler kusura bakmayın slota verdik🤣🤣🤣Slot oynamayacaksak niye atsınlar zaten dost tüm mücadelemiz onun için değil mi :/
Evet 5 atti dep devam laEv favori atmiyor ama durum kötü degil bence acilirlar
Bir kere onu yaptık dost ya yoksa geçmiş konularda başarılı rollerimizi ve akabindeki dagitimlarimizi gorebilirsinKanka sen kazanınca durmuon ki slota geri verion hemen bak rolling lere hepsi kazanç son adım bitio bikaç saat sonra gelion beyler kusura bakmayın slota verdik🤣🤣🤣
Gönlü bol adamsın kanka sıkıntı yok da işte bazen durmak lazımBir kere onu yaptık dost ya yoksa geçmiş konularda başarılı rollerimizi ve akabindeki dagitimlarimizi gorebilirsin
Yok dost ben hariç 8 kişi vardı 900 küsür kaldı heyecanlandık gece gece. oysaki 7 kişiye yollayıp hamzaya yollamamışız adam gruptan değil özelden yollamış ona yollayınca fifty fifty olduBro o adam onu yapmiyor ama dagitana biz hep fazla kalsin diyoduk kaliyodu snaa demediler mi puhahah
Ev 5 dep 2 fsuldeBarem ilginctir 127 fauller ne durumda acaba