- 6,890
- 5,994
- 113
Siemple yine birilerini kandirmis :d
İkinci adımda belli olur oKimse takip etmiyordu ondan mi la puahhaha
Kumarbaz herkese rol yaptırdı Bi ben kaldım bende seni tercih ettim takip için dost değerimizi bil 😂Kimse takip etmiyordu ondan mi la puahhaha
Malesef bende vardım 😔Siemple yine birilerini kandirmis :d
Sabah dan beri çalışıon kanka yeterİkinci adımda belli olur o
Çalişiyom moladayım
En cok sana güldum. Sozunun eridir yazmissin eleman icin. Ulan en az bak en az 20 kisiye boyle yapmisligi var adamin. Kimse konularina yorum bilr atmiyor farketseydiniz salo keskeMalesef bende vardım 😔
Dolandırıcı doldu forumEn cok sana güldum. Sozunun eridir yazmissin eleman icin. Ulan en az bak en az 20 kisiye boyle yapmisligi var adamin. Kimse konularina yorum bilr atmiyor farketseydiniz salo keske
Bir umut dardayız nabalımEn cok sana güldum. Sozunun eridir yazmissin eleman icin. Ulan en az bak en az 20 kisiye boyle yapmisligi var adamin. Kimse konularina yorum bilr atmiyor farketseydiniz salo keske
Yok dost 12de başladımSabah dan beri çalışıon kanka yeter
Bol şans@KUMARBAZ1982 tesekkur ederim duruma gore ulasirsak bakariz
Kolay gelsin gardaşYok dost 12de başladım
Götverenin teki amk ne sözünün eriEn cok sana güldum. Sozunun eridir yazmissin eleman icin. Ulan en az bak en az 20 kisiye boyle yapmisligi var adamin. Kimse konularina yorum bilr atmiyor farketseydiniz salo keske
Ona iltifat kalir kanka 😅Götverenin teki amk ne sözünün eri
Uzman görüşGötverenin teki amk ne sözünün eri
AhahshdhajajGötverenin teki amk ne sözünün eri
Dost forumdaki herkes rol yapıyor an itibari ile biz izleyelim lahmacun parası çıkar belkiSen olsan ağlaman mı kaderine yar diyor