- 8,775
- 3,035
- 113
7*5
Ole bi gelirkiUcuyon dayı ucuon onlar gelmez
Dostum sen de bizim iyiliğimizi istiyorsun ama benim görüşüm sergen ile olmaz zaten yönetim de benimle aynı fikirdeEee yani bizim son 4 hafta gokhan töre forvetti en eksik kadro bizdeydi abuş ibnesi oynamadi bilerek tarihin belki en zor şampiyonlugu ayrica besiktasin hakkini köpek gibi savunuyodu sergen
Muci 10 a koy kenarda yazik olurSag bek savic hummels sol
Orkun el musrati transfer
Muci lewa lukaku
Sergen Hatay hocasına gorucez bakalım dedı Bjk taraf 3,5 üst oynamıstım iyi almıstık paraEee yani bizim son 4 hafta gokhan töre forvetti en eksik kadro bizdeydi abuş ibnesi oynamadi bilerek tarihin belki en zor şampiyonlugu ayrica besiktasin hakkini köpek gibi savunuyodu sergen
Zor dayı fınans yetmezOle bi gelirki
Paran yoksa s olup gideceksinZor dayı fınans yetmez
havayı koklayan adamSergen Hatay hocasına gorucez bakalım dedı Bjk taraf 3,5 üst oynamıstım iyi almıstık para
Sergene tam destek verilsin bak ne oluyor taraftar zaten seviyor sergeni ama yonetimde şenolu isteyen surekli isteyen bir grup var şaçma bir şekilde adam daha yeni gitti bir zamn gecsin beDostum sen de bizim iyiliğimizi istiyorsun ama benim görüşüm sergen ile olmaz zaten yönetim de benimle aynı fikirde
O oyuncular zor gelır luksku falan dıyon sanmıyorum pek hummels falanda turkıye secmezParan yoksa s olup gideceksin
Nasi kadro amaMuci 10 a koy kenarda yazik olur
kim Aratmı Tabikide s.olup gidicek yeter sıkıldık artık feda fedaParan yoksa s olup gideceksin
ama sağlam racon kesmişti spor tarihinde yerimizi aldıkSergen Hatay hocasına gorucez bakalım dedı Bjk taraf 3,5 üst oynamıstım iyi almıstık para
Sergenin durusu yeter klubede beylerSergene tam destek verilsin bak ne oluyor taraftar zaten seviyor sergeni ama yonetimde şenolu isteyen surekli isteyen bir grup var şaçma bir şekilde adam daha yeni gitti bir zamn gecsin be
Demi bak yemjnle buyuk dassk ister orada olayi bilerek buyutuyor ki takim gaza gelsinSergen Hatay hocasına gorucez bakalım dedı Bjk taraf 3,5 üst oynamıstım iyi almıstık para
30 yildir bi bizde feda var aw hic gsda fenerde feda yokkim Aratma Tabikide s.olup gidicek yeter sıkıldık artık feda feda