- 21,010
- 8,404
- 113
13 16
leva gelıyor leva23 milyon buniki oyuncuya veren adam 50 milyon daha harcar bence oda farkinda ,mevcut 24 kidilik kadrodan 5 kisiyi gecirmemeli,alayini gonderecen kiralik vs
Aynen ara transferde iyi yolladi yine sezon sonuda ayni sekil yaparsa tmm bide cek kaliteli topculari miss23 milyon buniki oyuncuya veren adam 50 milyon daha harcar bence oda farkinda ,mevcut 24 kidilik kadrodan 5 kisiyi gecirmemeli,alayini gonderecen kiralik vs
challenge geldi hakemler bakacakcle hücum faul. mantarlamaya başladılar
30 gol atar temizinden tertemizleva gelıyor leva
Fark yaratabılır bak oLeverkusenin kadrosunu olusturan ekiple anlasmislar ben saglam bi kadro bekiorum beklntim var yani
Fotoya sergeni koymuşsun da knka bence BJK ye en uyan teknik adam Şenol Güneş şöyle talisca lı bir kadro kurulsa dünya kupasına kadar gider hocam bizim foncu fatih terimden sonra sempati duyduğum tek adam 🙂Muci musrati iyi transfer bakma sen bu takima kimi koysan şuan oynayamaz bu ölü topragini atmamiz lazim üstümüzden
Vizyon var bunlarda bakalim ne olacakLeverkusenin kadrosunu olusturan ekiple anlasmislar ben saglam bi kadro bekiorum beklntim var yani
Bence alcaz bu adamileva gelıyor leva
Oda senin gibi aliminyum dogramaci senolmu kaldi awFotoya sergeni koymuşsun da knka bence BJK ye en uyan teknik adam Şenol Güneş şöyle talisca lı bir kadro kurulsa dünya kupasına kadar gider hocam bizim foncu fatih terimden sonra sempati duyduğum tek adam 🙂
bunu düşünen kafa varsa umut vardırLeverkusenin kadrosunu olusturan ekiple anlasmislar ben saglam bi kadro bekiorum beklntim var yani
Arabistana giderBence alcaz bu adami