- 34,890
- 17,516
- 113
Tamam dost en güzeliDost paylaşalım paylaşmayı severim
Tamam dost en güzeliDost paylaşalım paylaşmayı severim
Puahahah adam kendi parasıyla dememiş dost forumdan aldığım parayı paylaşmak güzel demiş yoksa enayimi bizim gibi kendi parasıyla ayıp ya4 5 senelik uyesin paylasmayi seven halin bumu?Ekli dosyayı görüntüle 529312
Kudurma sukes adam hakli gidip İhtiyarlmış topçular toplarsan GS 2/3 sene daha vermez bu gazla şampiyonlukYa ne anlation gs tum topculari gonderfi sifirdan kadro kurdu,turkiyede ne genci ne parasi ne anlation.sen
Forumda eski üyeyim ama 1 aydır aktif takılıyorum bu 1 , benim maddi durumumu nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun bu 2 , benim özelden kimle ne paylaştığımı nereden biliyorsun bu da 3 .. Boş boş konuşma4 5 senelik uyesin paylasmayi seven halin bumu?Ekli dosyayı görüntüle 529312
Ah ahh anlamıyo dayıcımKudurma sukes adam hakli gidip İhtiyarlmış topçular toplarsan GS 2/3 sene daha vermez bu gazla şampiyonluk
Hicbirzamn turliyede genclesme diye kimse hem basaramis hem tutmamistir genc oyuncun bile cok iyi.olacak,arsenal gibi yapabilirmisin ole tabikide hayir,gs fener hazir 30 35 yasa bakmaz alir zaha kac yasinda mertens jac yasinda tadic icardi vsKudurma sukes adam hakli gidip İhtiyarlmış topçular toplarsan GS 2/3 sene daha vermez bu gazla şampiyonluk
Gercekler acidir bozulmaForumda eski üyeyim ama 1 aydır aktif takılıyorum bu 1 , benim maddi durumumu nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun bu 2 , benim özelden kimle ne paylaştığımı nereden biliyorsun bu da 3 .. Boş boş konuşma
Gerçek olan birsey yok sen benim maddi durumumu nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun? Benim ne yaşadığımı nereden biliyorsun .. dostum insanları yargılarken biraz düşünceli ol ben sana paylaştın paylaşmadin diyormuyum neyse iyi forumlar sanaGercekler acidir bozulma
Ya Allah aşkına bu nasıl Türkçe klavyeyemi oturdun yazarken gözlerim kanadı awHicbirzamn turliyede genclesme diye kimse hem basaramis hem tutmamistir genc oyuncun bile cok iyi.olacak,arsenal gibi yapabilirmisin ole tabikide hayir,gs fener hazir 30 35 yasa bakmaz alir zaha kac yasinda mertens jac yasinda tadic icardi vs
Diyemezsinki forumun arama yerine k adimi yaz ordan cvp alirsin ben senin adini yazdim cvbi buraya attim.sanada iyi forumlarGerçek olan birsey yok sen benim maddi durumumu nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun? Benim ne yaşadığımı nereden biliyorsun .. dostum insanları yargılarken biraz düşünceli ol ben sana paylaştın paylaşmadin diyormuyum neyse iyi forumlar sana
Bana ulaşılmamışParami alayim 500
Aga dün çok olay oldu bjk li olmayani forumdan atacaktik az dahaBenim roll noldu reisler