- 1,063
- 386
- 83
1.16 da talep verdim hala gelmedi ikinci onayda hala kaç saattir
Benimde öyle 3 saat olacak gelmedi1.16 da talep verdim hala gelmedi ikinci onayda hala kaç saattir
2 dk da 48 milyar oldu 290 Tl çekim verdim 10 dk civarı yattı Sağ olunBenimde öyle 3 saat olacak gelmedi
Ben spor oynarım vip yiyeyim bi sitede gate of ilumpus 48 milyar nasıl oldu bu böyle yüksek verir mi acemi şansı mi oldu2 dk da 48 milyar oldu 290 Tl çekim verdim 10 dk civarı yattı Sağ olun
Dostum şimdimi verdin çekimiBen spor oynarım vip yiyeyim bi sitede gate of ilumpus 48 milyar nasıl oldu bu böyle yüksek verir mi acemi şansı mi oldu
25 dk önce falan yapmıştır tam saati ne bakıp yazayım 1dkDostum şimdimi verdin çekimi
25 dk olmuştur tam saati yazcamDostum şimdimi verdin çekimi
Dostum hangi havale yöntemiyle verdin sen 3 saat oldu gelen giden yok25 dk önce falan yapmıştır tam saati ne bakıp yazayım 1dk
25 dk olmuştur tam saati yazcam
0341 de yatmış banka hesabına 15 20 dk surmemustir cek8mden sonra25 dk önce falan yapmıştır tam saati ne bakıp yazayım 1dk
25 dk olmuştur tam saati yazcam
0341 de yatmış banka hesabına 15 20 dk surmemustir cek8mden sonra
[/QUOTEkolayhavale diye bisey vardı onla verdim ama canl8da mert bey ye havalar kolay havale 3 tane vardı farketmez dedi
Harbiden ya havale eft yaptim 1 saattir ikinci onayda duruyorDostum hangi havale yöntemiyle verdin sen 3 saat oldu gelen giden yok
Arkadaşlar bu slot böyle yuksek mi verir acemi şansı mi oldu gençler benimkiiYanlarında 48 milyar kazanıp 300 Tl bile gelemedim 290 cektimm
Kanka yeni site belki ondandir hantinoyunu oynadinArkadaşlar bu slot böyle yuksek mi verir acemi şansı mi oldu gençler benimkii
Gate of ilumpus mu ne var Ya ondanKanka yeni site belki ondandir hantinoyunu oynadin
40 kati yazdı tam sevinirken 1 2 milyar olur derken çarpı 500 yazdı bide 40800 mu oldu 48000 oldu anlamadım hemen çıktım otomatiğe basmistim çıkarken 10 Tl oynamış yine ne zaman düzenlemişler otomatik herhalde 290 Tl kaldı cektimGate of ilumpus mu ne var Ya ondan
300 tl frespin mi satin aldin demi40 kati yazdı tam sevinirken 1 2 milyar olur derken çarpı 500 yazdı bide 40800 mu oldu 48000 oldu anlamadım hemen çıktım otomatiğe basmistim çıkarken 10 Tl oynamış yine ne zaman düzenlemişler otomatik herhalde 290 Tl kaldı cektim
Otomatik 300 Tl yüklendi slota girdim 10 Tl oynuyordum 150 tlyi düştü sonra 380 falan oldu sonra patladı 40 milyar geçti 5 dk sürmedi şansa iste300 tl frespin mi satin aldin demi