Bnde slotika deneme bonusunu 3k yaptim aynı hesap kardeş 4 binin bi kısmıyla frespin al oyun içinden sonra 20 yatırıp o frspinleri kullanŞansa bak 9 tl ye düştü sonra 4 bin tl oldu . 1 aydır slot oynarım böyle bir şey olmadı .
Bnde slotika deneme bonusunu 3k yaptim aynı hesap kardeş 4 binin bi kısmıyla frespin al oyun içinden sonra 20 yatırıp o frspinleri kullanŞansa bak 9 tl ye düştü sonra 4 bin tl oldu . 1 aydır slot oynarım böyle bir şey olmadı .
6 k oldu ve dediğin gibi yaptım. Altyapıda pragmatic ve netent yokBnde slotika deneme bonusunu 3k yaptim aynı hesap kardeş 4 binin bi kısmıyla frespin al oyun içinden sonra 20 yatırıp o frspinleri kullan
Knk kurallarda slotlar da 1 TL den çevirmen lazım maximum yazıyordu ödemezler sakın yatırım yapma 15 basmışsın6 k oldu ve dediğin gibi yaptım. Altyapıda pragmatic ve netent yok
Pardon çok pardon en az 1 TL yazıyormuşKnk kurallarda slotlar da 1 TL den çevirmen lazım maximum yazıyordu ödemezler sakın yatırım yapma 15 basmışsın
Lan beni korkuttun ilk mesajınlaPardon çok pardon en az 1 TL yazıyormuş
Bende farkına varmamışımLan beni korkuttun ilk mesajınla
Yanlışın var en az 1 tl basz diyorKnk kurallarda slotlar da 1 TL den çevirmen lazım maximum yazıyordu ödemezler sakın yatırım yapma 15 basmışsın
Bu site hakkında bilgin var mı pekiBende farkına varmamışım
Bolzans kardeşim umarım çekersin6 k oldu ve dediğin gibi yaptım. Altyapıda pragmatic ve netent yok
Hiç Bi bilgim yok inşallah öderler paranı knkBu site hakkında bilgin var mı peki
Hemen para yatırma bir gün sonra para yatır sonra scatlari kullan kardeşim5300 bıraktım.. Ayrıca oynadığım oyunda 15 tl lik 3 scatter biraktim. Saat 9 da yatirip çekebilirsiniz dediler bakalım
Çeken var için rahat olsun gönderilere5300 bıraktım.. Ayrıca oynadığım oyunda 15 tl lik 3 scatter biraktim. Saat 9 da yatirip çekebilirsiniz dediler bakalım
Tamamdır dostum tavsiyen için teşekkürler önce çekimin gelmesi lazımHemen para yatırma bir gün sonra para yatır sonra scatlari kullan kardeşim
Tamamdır kardo bekliyoruz .2 kişiye 10 vereyim yaparlarsa birine atarım o diğerine atar .Ödeme yaparlar sa bizi de bilgilendir knk
Kanka direk sen yaz papara 20 tl atayım. Yardımların için de teşekkürlerValla helal olsun bundan önceki arkadaşta dogru söylüyormuş ozaman