- 43,041
- 46,609
- 113
Bursa yı kesen olmaz da diger konulara girmem dost 🤣🤣@bytako şu kuponu atda heyecan yaşayak yoksa millet birbirini kesecek gs fb bursa muhabbetiyle
Bursa yı kesen olmaz da diger konulara girmem dost 🤣🤣@bytako şu kuponu atda heyecan yaşayak yoksa millet birbirini kesecek gs fb bursa muhabbetiyle
Kötü derken bir ışık yok Gs de yani taraftarını olsun ya da başka izleyicileri olsun tatmin edemiyor oynadığı futbolla neyse dost senin dediğin olsun dicem ama bizim dediğimiz olcak Okan Buruk fazla kalmaz İcardi karıya kıza baksin Mertens desen boş mata vasat haklarında hayırlısı olsun noktakardeşim onu diyorum zaten fener neler yapıyor ama kötü dediğiniz gs ile ligde aynı puandalar
fenerin kadrosu çok geniş takımda herkes şans buluyor kimse oynamıyorum diye küsmüyor. avrupada kazandığı maç da lige moral oluyorNe gibi avantajı olabılır ? 10 gunde 3 maç yapan takımın
papara yatır gülümAğa payfix yatırım da sorunmu var bea spin alak dedik atlastan patates payfix Ekli dosyayı görüntüle 267801
Sabahtan beri sorun vardi ondaAğa payfix yatırım da sorunmu var bea spin alak dedik atlastan patates payfix Ekli dosyayı görüntüle 267801
Ya kardeş Gs nin kadrosu daha da geniş ve daha kaliteli isimler var. ama başlarında kurt bi hoca var. biz diyoruz ki okanın kaldırabılcegı bı takım degıl okana fazla bu kadro bunu anla yeter gerisini tartısmaya gerek yokfenerin kadrosu çok geniş takımda herkes şans buluyor kimse oynamıyorum diye küsmüyor. avrupada kazandığı maç da lige moral oluyor
okan sezonu bitirir göndermezlerKötü derken bir ışık yok Gs de yani taraftarını olsun ya da başka izleyicileri olsun tatmin edemiyor oynadığı futbolla neyse dost senin dediğin olsun dicem ama bizim dediğimiz olcak Okan Buruk fazla kalmaz İcardi karıya kıza baksin Mertens desen boş mata vasat haklarında hayırlısı olsun nokta
kardeşim ne dediğini sen de bilmiyosun seninle tartışamıcam kbYa kardeş Gs nin kadrosu daha da geniş ve daha kaliteli isimler var. ama başlarında kurt bi hoca var. biz diyoruz ki okanın kaldırabılcegı bı takım degıl okana fazla bu kadro bunu anla yeter gerisini tartısmaya gerek yok
Payfix TE knki para papara atlasa en son yatırım yaptım paparayla mail geldi yasaklı yere yatırım diye kullanmıyorum artikpapara yatır gülüm
Biz boş konusmayız kardesım BasarızTühhh be samsun gol atti ust oldu kendimi ona hazirladiydim @Asci55 ya saricaktim
Bana at ben spinler ekleticem sanaAğa payfix yatırım da sorunmu var bea spin alak dedik atlastan patates payfix Ekli dosyayı görüntüle 267801
Tebrıkler dostum ne dıyelım 👏👏beyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
6 k da guzel para dost tebrıklerbeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Tebrikler takobeybeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Tebrikler şansın daim olsunbeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler