- 6,890
- 5,994
- 113
Evet beygirci arkadaslar düşünceleriniz nelerdir?
Oype yapalim bro hatta varsa 3 4 kisi ortak genis bi kupon yapalim1.Altılı pek para vermez kafada bertuğhan kazanır ikinci ayak Gold power king Batur ikilisi yeter üçüncü ayak my dear brother kazanır,dost bence ikinci altılıya yanaş bende öyle yapcam
Bey girdi konuya 🤣Evet beygirci arkadaslar düşünceleriniz nelerdir?
Bol şanslar ganyanci dostEvet beygirci arkadaslar düşünceleriniz nelerdir?
Alamaz da kim alir2. Ayağı Gold power alamaz ismi kulağa hoş geliyor diye at iyi koşuyor demek olmuyor 2. Ayak Gold power silin
o orjinle geçilmez gibi o at2. Ayağı Gold power alamaz ismi kulağa hoş geliyor diye at iyi koşuyor demek olmuyor 2. Ayak Gold power silin
kanka bence macera aramaya gerek yok illaki surprız istersen ilk 3 atı yaz gold powerin orayaAlamaz da kim alir
Donatella alacak 4 yaşında tecrübeli depari çok iyi İzmir'de gördük hepimizAlamaz da kim alir
Kolpa bol şans kardeşimEvet beygirci arkadaslar düşünceleriniz nelerdir?
Bol sans bro.para yok bultene bakmadim
Hayurli bayramlar dostmerhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar geldim dostlar
eyvallah dostHayurli bayramlar dost
Dostum at yarışından para kazanamazsın..iddaa turkiyeye yokken 12 yıl boyunca ganyandan çıkmazdım gece gündüz..Evet beygirci arkadaslar düşünceleriniz nelerdir?
Bir unutamadığım 2 misli kuponda da en büyük ikramiye aldik.veli efendi vezne den..Bugünkü ortama 600 bin .fakat iki ayakta hatalı oynadığım acele kupon ile..Hala makbuz ve bülten ve altılı fotokopi saklı bende hatıra..Dostum at yarışından para kazanamazsın..iddaa turkiyeye yokken 12 yıl boyunca ganyandan çıkmazdım gece gündüz..
Sonunda birçok plan ve stratejiler uyguladık nafile fakat bıkmadık bunun bir yolu olmalı inancı taşıyordu
Sonunda kafamda bir ampul yandı
Ya dedim 22 bülten iki gazete fanatik ve fotomaç dan oynuyor milyonlar en iyi büyük kuponu bile tekten yatıyor.biri 1.ci ayak ise diyelim diğeri 2.ci böyle böyle eleme oluyor.2 milyon kuponun yarısı kafadan.kaldi 500 bin 2.ayak bir sürpriz kaldı 50 bin ...Bu şekilde atıyorum 5.ayak da bir sürpriz kaldı 50 kupon Türkiye son ayak da da hepsi yatar.İste büyük para kazanan sıfır.. ( not: sadece kendi adamlari gider bir ilçeye orada oynar ..kuponu tutturan olsun diye ki reklam amaçlı.. tıpkı milli piyangoda yapılanın aynisi reklam. )
Bütün bunları tabii gece gündüz düşündük.haftada en az bir kupon yakslardik iyi para ederdi fakat amaç büyük vurgun yapmak günlük dağıtılan paranın ( günlük tevzi derler) ..
Adamlar bilgisayardan otomatik program kullanır eleme..
Sonunda bir teknik geliştirdik.Zehire karşı Panzehir mantığı gibi..24 saat boyunca ve gündüzü 22 bülten 2 gazetenin büyük altılı çatıları çıkardık.Bunlari geometrik düzlemde üst üste koyarsak bunun izdüşumu olan kocaman bir kupon oluştu.O zamanın 68.000 tl ..Malzemeler hazır.. Gelelim mutfak çalışması..
A3 kağıdına yukardan aşağı 6 kulvar..
Paraler çizgiler de 25 kadar cetvelle ..
1.ci sırada attiyorum Fanatik dergi altilisi büyük..
1.ayakta diyelim 3-4-7-9 versin.Koca tüm kuponları içinde olandan hangi atlar eksik;? ( 6 ) diyelim 6 yi yaz
2.ayak da eksik olan..3-11 yaz..böyle 6 ayak bitti..
2.ci satır Fotomac ..aynı mantıkla yaz..
Derken 22 bülten 2 gazete 24 satir tamam..
Dikkat edin Burada ne bir atın puanı ne jokeri kısaca hiç bunlar üzerinde durulması sadece rakamlar...
Simdi son asama;
1.ayak.yukardan aşağı tek at çıkanları renkli kalemle işaretle
2.ayak da aynı renk ( kırmızı,diyelim) işaret
3.ayak. " "
4.cu
5.ci
6.ci son....
SONUC KUPON YAP 6 TEKLI ALTILI 100 MISLI.3 TL.TUTTU...
Doğru ganyan bayine...yatir.
Gelen atlar:
1 ci ayak tamam.benim tek geldi.
2.ci atak da tm..benim tek
3.cu Ayak tmm benim tek geldi
4.cu ayak tamam ..4 tek devam. )
Heyecan sarmış ki sanki define bulduk..
Gelelim 5.ayak..Bir at bir türlü potaya girmedi...( şüphem arttı. Bir işler dönüyor galiba dedim içimden.. )
Bende 5 ayak 10 numara li at...
Tamı tamamına 15 dakikalık bir gecikme Sonunda televizyondan boru sesi ..eyvah dedik girmeyen 10 numarayı çıkardılar.. üstelik tam bir essek ..ilk 4 ayak ganyanlar yüksek..birde 100 misli hayali var..
Yaptırdılar bizi.." bizi. Diyorum anlayan anlar 10 gelse 100 misli tüm para bizde..
5.ayam da geldi ve [ 5 ] te kaldık..
İşte atyarışı..