- 6,133
- 2,390
- 113
@erhanbey22 @Eko35 ekmek teknemiz zabıtalar tarafından mühürlendi burdan devam
@Phebus konusuna oltayi attiya ona diyone payı bu enişte
Benimkinide alabilirsin cnm@erhanbey22 enişte benim payımı sen al
sen seklını yaparsın ozelden dost bı sınema cevırırsın sana guvenım tam@erhanbey22 @Eko35 ekmek teknemiz zabıtalar tarafından mühürlendi burdan devam
onun gozu acılcak bı noktada dost merak etme biz hep burdayız uyandıgı zamanıda goruruz@Phebus konusuna oltayi attiya ona diyo
Helal dost patlat ordan bi yolda kaldım sineması şenlensin payfix@erhanbey22 @Eko35 ekmek teknemiz zabıtalar tarafından mühürlendi burdan devam
Enişte herkezin payını al cevir bi 31 cevre amq gelirse gelironun gozu acılcak bı noktada dost merak etme biz hep burdayız uyandıgı zamanıda goruruz
Benim gibi değil en azindan dmdem dönüp başına bela almiyo sanırımonun gozu acılcak bı noktada dost merak etme biz hep burdayız uyandıgı zamanıda goruruz
adamın dagıttıgı parayı bız 6 aydır cekemedık daha dostBenim gibi değil en azindan dmdem dönüp başına bela almiyo sanırım
Dost özelden sinema tarifesi farklı yine arkadaşa geliş fiyatından vereceğim maksat dostluk pekissinsen seklını yaparsın ozelden dost bı sınema cevırırsın sana guvenım tam
Kaçırmasalar da devam etse keşke aç gözlü değil bellikiadamın dagıttıgı parayı bız 6 aydır cekemedık daha dost
Kıme oynadınHer hızıyla yatış yada won
Dost Google'dan 1-2 foto da buldum sinema başlasınHelal dost patlat ordan bi yolda kaldım sineması şenlensin payfix
Ev sayı üstü 22Kıme oynadın
Ne dediysek oo kiev 1.3bol şans 24 olsun benımde olsun ^^
Kardesim adam 7 saat roll yapmis kim hak etti kim hak etmedi bilmiyorsa bennne yapabilirimki.benim listem kafamda hazir olurdu roll bittiginde.konu kapaninca hemen dm isine baslar payfixleri alirdim para gelincede 2 3 dkda daitim isi biyerdi.bn cok kisiye atmazdim zaten surekli takip eden 8 kisi cikmazdi bile atardim 250ser bitirirdim oyle 20 kisiye 100 falan atmazdim yaniDm kutumuz bos bakalım sen liste yapsaydın orda keşke
Hadi ateşle surdan 200 de bana başlasın sinemaDost Google'dan 1-2 foto da buldum sinema başlasın