- 8,752
- 2,958
- 113
40 40 3.30
Bol şansSelamlar şimdi ganobete bakiye yüklemesi yapacağım maçlardan anlamıyorum sizlerin vereceği maçlarla 1000 e yaklaşırsam dağıtım yapmayı planlıyorum eğer uygunsa
Hedefe bence ulaşılabilir dostmaç için @srknshyl arkadaşa teşekkürler
bu arada hedefe ulaşana kadar herkesi not alıyorum çekiliş ile atacağım kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 273037
rollda çekilişle atmak zorunda değilsin sana kalmış dost 2.adım gelsiinmaç için @srknshyl arkadaşa teşekkürler
bu arada hedefe ulaşana kadar herkesi not alıyorum çekiliş ile atacağım kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 273037
bencede zor değilHedefe bence ulaşılabilir dost
imkansız değil ama güzel bir rakam ihtiyacımı karşılıyor belki bir kaç kişiye daha roll imkanı çıkarHedefe bence ulaşılabilir dost
daha vermedi kuponun parasını versin yeni maç teklifinizi bekleyeceğimFener macina 3. Ceyrek Ust oyna ataklar hizli
Özel oranları kaçırma güzel kazanç çıkarırsınimkansız değil ama güzel bir rakam ihtiyacımı karşılıyor belki bir kaç kişiye daha roll imkanı çıkar
Başakşehir ilk yarı 3 korner kullanır var bankolar bankosudaha vermedi kuponun parasını versin yeni maç teklifinizi bekleyeceğim
Başakşehir ilk yarı 3 korner kullanır dostevet varmı maç
Vardır olmaması imkansızganoda yok galiba