- 11,413
- 15,295
- 113
62 kilo kafamı karıştırdı yaReis en başta yazdim sana 1 numara buraya fazla gelir kadire ankarada rahat yaris vermezler gitsin bursada at binsin o
62 kilo kafamı karıştırdı yaReis en başta yazdim sana 1 numara buraya fazla gelir kadire ankarada rahat yaris vermezler gitsin bursada at binsin o
bende yok kardeşim yaBeyler gülmeyin de Yemeksepetinde kodu olan var mı
Sağlık olsun dostbende yok kardeşim ya
Umarim burda 3 gelir62 kilo kafamı karıştırdı ya
Bu arada reis arada kaynamasın sen Bağcılar nereye gelirdin senjn eski dost bizimde tanıdık olmasin aw62 kilo kafamı karıştırdı ya
umarım dostumUmarim burda 3 gelir
fatih mahallesiBu arada reis arada kaynamasın sen Bağcılar nereye gelirdin senjn eski dost bizimde tanıdık olmasin aw
Amam aman iyiki bozmuşsunfatih mahallesi
görüşürüz dostumBen esselaaaaaa oldum Allah'a emanet olun görüşürüz
sorma ya aw sanki ribellaSağlık olsun hacı çok geriden takip etti.
Bu tip yarışlarin tek bu ati war SABIRLI gerisi hikaye sabırlı kaneko ribella yarısı warsorma ya aw sanki ribella
aynen var 3 5 tane daha da bu ne ayak aw o kadar geriden neyse...Bu tip yarışlarin tek bu ati war SABIRLI gerisi hikaye sabırlı kaneko ribella yarısı war
İşte bu ribellanin dubaide kazandığı yarisi fatihte izlemiştim akşam 19.40 gece cine5 yada teleon vermişti galiba. Karataş o zamanların Karataş işte..aynen var 3 5 tane daha da bu ne ayak aw o kadar geriden neyse...
ne yol bulmuştu ibne karataş beİşte bu ribellanin dubaide kazandığı yarisi fatihte izlemiştim akşam 19.40 gece cine5 yada teleon vermişti galiba. Karataş o zamanların Karataş işte..