- 34,552
- 19,154
- 113
Sadece o degil ludvosburg kuban hep uctularen üst baremden üst oyna geç di mi
Sadece o degil ludvosburg kuban hep uctularen üst baremden üst oyna geç di mi
Terör Kültürü var artık burdasemt kültürü olan heryeri severim
yapma ya şark tarafları öyleydi de oraya mı sıçradıTerör Kültürü var artık burda
Yıllardır var ya Pazaraltı tarafları falan full dhkpcyapma ya şark tarafları öyleydi de oraya mı sıçradı
daha uğramam oraya boş adam dolu, bakar bonus varsa alırım takılsınlarSohbet yeri mi burası gidin muhabbetinizi bonus konusunda edin 😂🤣
dhkpc mi kaldı yav dağılıp gittilerYıllardır var ya Pazaraltı tarafları falan full dhkpc
Way aw bn orda calisiyorum su aralar hastahanenin ordaokmeydanı
Adana Kocaeli?@Kaneko55 5/12 ikili al buraya parayı cebine koy
2 dk sonra koşacak işte adana son ayakAdana Kocaeli?
NeresindeWay aw bn orda calisiyorum su aralar hastahanenin orda
Şarka çevik kuvvet gelince azaldı biraz ama var hala ufaktan semtte akp seçim bürosuna falan saldırdılar kaç kere yaktılardhkpc mi kaldı yav dağılıp gittiler
doğrudur bilgim yoktuŞarka çevik kuvvet gelince azaldı biraz ama var hala ufaktan semtte akp seçim bürosuna falan saldırdılar kaç kere yaktılar
Tmmdir o is.. bayideydim zaten2 dk sonra koşacak işte adana son ayak
Valla o kdr detayli bilmiyorum ama hastahanenin orda okul var karsisindaki caddeden 1 km kadar gidiyorsun ordaydimNeresinde
Kentsel dönüşüm vurdu gerçi Örnektepenin yarısı yıkılcak nerdeyse eski ulusoyun ordan caddeye kadardoğrudur bilgim yoktu
aw beşi beşinci olduTmmdir o is.. bayideydim zaten
Ufak birseyler aldim.. birazdan Kocaeli altılı için bakcaz //
Cevdet samikoglu okulun adı karşısında mc Donalds var onun arkasını tarif ediyosun galiba iş yerleri falan var orda sitelerin içindeValla o kdr detayli bilmiyorum ama hastahanenin orda okul var karsisindaki caddeden 1 km kadar gidiyorsun ordaydim
iyi olur düzenleme şart oralara çok çarpıkKentsel dönüşüm vurdu gerçi Örnektepenin yarısı yıkılcak nerdeyse eski ulusoyun ordan caddeye kadar