- 30,592
- 25,197
- 113
Tebrikler abi daim olsun paylaşmayınca daha çok kupon geliyor genelde ben de onu farkettim bi ara öyle totem yapıyordum
Genk görünce bana bi sinir krizi geliyor 2/1 imi yakmıştı 120 oran 2 maç gelmişti o da gelseydi x28 daha olacaktı rspuocuğu genk
sende sağol kardeşimÖdül için teşekkürler dost kesene bereket olsun @oldschool
Bol kazançlar 🖐🏻
eyvallah dostumBol kazançlar 🖐🏻
Rastgelebunu yaptım bi de çekimden sonra kalan parayla
Ekli dosyayı görüntüle 346880
Geldi deyip nazar etmeyelim maşallah 😍bunu yaptım bi de çekimden sonra kalan parayla
Bol şanslar abibunu yaptım bi de çekimden sonra kalan parayla
Yok aga bize gelmesin o hiç istemem paso sakatlanıyorEden Hazard Madrid ile yollarını ayıracakmış. Adamın Madrid aşkı futbol kariyerini bitirdi neredeyse. Biz kapsak keşke eski foruma kavuştururduk 😁
Realden aldığını kimse vermez ona Türkiye'ye gelmesi çok zorEden Hazard Madrid ile yollarını ayıracakmış. Adamın Madrid aşkı futbol kariyerini bitirdi neredeyse. Biz kapsak keşke eski foruma kavuştururduk 😁
valla ya gerçi di mariayı tercih ederim keşke o gelseEden Hazard Madrid ile yollarını ayıracakmış. Adamın Madrid aşkı futbol kariyerini bitirdi neredeyse. Biz kapsak keşke eski foruma kavuştururduk 😁
Icardi gibi adamı amigo yapmış takımız bununda üstesinden geliriz be 😅Yok aga bize gelmesin o hiç istemem paso sakatlanıyor
Gelecek sezon çilek sezonu olacak gibi hissediyorum kaliteli transfer yapılacağı yönünde söylentiler şimdiden başladıvalla ya gerçi di mariayı tercih ederim keşke o gelse
sizde zaten çilek çok bize lazım o çileklerdenGelecek sezon çilek sezonu olacak gibi hissediyorum kaliteli transfer yapılacağı yönünde söylentiler şimdiden başladı
bol şanslarbunu yaptım bi de çekimden sonra kalan parayla
Beşiktas son 2 aydır 4 büyükler arasında açık ara bence en iyi topu oynuyor sağlam 3-4 transfer ile Şenol Güneş şampiyon olur inşallahsizde zaten çilek çok bize lazım o çileklerden