Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canlı Destek Butonu Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,430
19,805
113
Beyler bişey soracaktım. Biraz önce masterbettingde haftalık jest bonusu aldım şartları sormak için canlı desteğe bağlanayim dedim. Tıklıyorum canlı destek butonuna fakat açılmıyor. Birçok sitede denedim hiçbirinde açılmıyor. Diğer butonların hepsi basılıyor ama sadece canlı destek butonları açılmıyor. Anca gizli sekmede çalışıyor. Daha önce başına gelen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,983
1,123
113
Beyler bişey soracaktım. Biraz önce masterbettingde haftalık jest bonusu aldım şartları sormak için canlı desteğe bağlanayim dedim. Tıklıyorum canlı destek butonuna fakat açılmıyor. Birçok sitede denedim hepsinde açılmıyor. Diğer butonların hepsi basılıyor ama sadece canlı destek butonları açılmıyor. Anca gizli sekmede çalışıyor. Daha önce başına gelen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi
Gizli sekmede açılıyor bendede

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
889
113
Bendede buna benzer oldu para yatırma elektronik para gönderme yı kullanıyom normalde hata veriyor gizli sekmede onaylıyo aylardır böyle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,252
51,243
113
Beyler bişey soracaktım. Biraz önce masterbettingde haftalık jest bonusu aldım şartları sormak için canlı desteğe bağlanayim dedim. Tıklıyorum canlı destek butonuna fakat açılmıyor. Birçok sitede denedim hiçbirinde açılmıyor. Diğer butonların hepsi basılıyor ama sadece canlı destek butonları açılmıyor. Anca gizli sekmede çalışıyor. Daha önce başına gelen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi
Bro böyle olunca gizli sekmeden aç o zaman açılıyor

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
70
28
Geçmişi silip çerezleri temizlemen lazım bunları yaparken tüm sitelerin sekmelerinide kapatacaksınız niye boşuna gizli sekmeyle uğraşıyonuz

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
899
113
Böyle durumda opera veya Firefox tan giriyorum sorun olmuyor
Chrome da açılmasını istiyorsan gecmisi en 1 ay geriye dönük silmelisin

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,235
723
113
Sohbete küfür edip ban yersen sohbet gözükmüyor:) farklı tarayici lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...