- 15,256
- 7,579
- 113
Daha ne kadar dayanabilecek Torino 20 dakika dayanamazsın böyle o kale dusecek
Yok kanka ben sadece bu maç buranın konunun hakkını vermeye çalışıyorumMallorca maçını görüyon mu orti 5-1
Reis dediğim geldi2.5 üst olur gibi
attı lazio 1-2 ortiDaha ne kadar dayanabilecek Torino 20 dakika dayanamazsın böyle o kale dusecek
Şimdi farkı izle 1-4 olacakattı lazio 1-2 orti
2 gol daha çıkar mı ortiŞimdi farkı izle 1-4 olacak
Torino 2 oyuncu değiştirdi şimdi risk alıyor yapacağı bise yok Immobilie sahne alır birazdan2 gol daha çıkar mı orti
o zaman 1 gol olsun orti sevinelimTorino 2 oyuncu değiştirdi şimdi risk alıyor yapacağı bise yok Immobilie sahne alır birazdan
Vaaay 3,5 üst aldın he şimdiden tebrikler keşke Lazio gölü alsaydın sıradaki evin gol atari yoko zaman 1 gol olsun orti sevinelim
torino yanlışlıkta atarsa üzülmeyelim diye direk 3,5 üst dedim bakalım ortiVaaay 3,5 üst aldın he şimdiden tebrikler keşke Lazio gölü alsaydın sıradaki evin gol atari yok
Kanka olmadı ya Torino ya top göstermediler kontra gelmedi ras gibi bi takım olmuş Lazioo zaman 1 gol olsun orti sevinelim
Eline emeğine sağlık orti Canlı anlatım için teşekkürlerEvet elimizden geldiğince bir maç canlı yayını yapmaya çalıştık umarım faydalı olmuştur konuyu kapatabiliriz orti