- 1,203
- 359
- 83
539 Melgar Sport Huancayo 2.3 orandan canlıdan 1 alındı fena oynuo melgar
ben verdim melgara bakalımMelgar alamazsa yazık olacak iyi top oynuyorlar gerçekten
Bol şanslar inşallah kazanırsınben verdim melgara bakalım
açtın ağzını eyvallahBol şanslar inşallah kazanırsın
Kusura bakma tamamen iyi niyetli bir temenniydiaçtın ağzını eyvallah
adama çarptı da gol olduKusura bakma tamamen iyi niyetli bir temenniydi
eyvallah sağol dostum kusura bakma sende çunku bugun kasa da ne kar vardı ne zarar simdi 500 lira anca kara geçtim 20 dakikada 7 tane sigara içtimTebrikler @Mandanda
Estağfurullah anlıyorum bu durumları benimde 15 dakikada 8 10 sigara içtiğim çok olmuştur . Sen kazandınya gerisi teferruhateyvallah sağol dostum kusura bakma sende çunku bugun kasa da ne kar vardı ne zarar simdi 500 lira anca kara geçtim 20 dakikada 7 tane sigara içtim
eyvallah çok sağol darısı hepimizin basına. haftanın 5 gunu calısıyorum calısırken fazla oynayamıyorum ama hafta sonu baya oynuyorum. Genelde 1.7 den yukarı maçlar yakalamaya calısıyorum. İzleyince daha zevk veriyor bildiğin g.... ter akıyorEstağfurullah anlıyorum bu durumları benimde 15 dakikada 8 10 sigara içtiğim çok olmuştur . Sen kazandınya gerisi teferruhat
Bende genellikle ilk yarıları izler, ikinci yarı için oynarım ama kesinlikle izleyemem Sen izliyorsan o zaman örneğindeki gibi sonuçlarına katlanıcaksıneyvallah çok sağol darısı hepimizin basına. haftanın 5 gunu calısıyorum calısırken fazla oynayamıyorum ama hafta sonu baya oynuyorum. Genelde 1.7 den yukarı maçlar yakalamaya calısıyorum. İzleyince daha zevk veriyor bildiğin g.... ter akıyor
oyleya izliom ben simdi 2 li kombi yaptım parayı çektirdim hesaptan. philipeldia 4.5 toronto 5.5 ustu 100 attım bakalım ne olacak zaten yatarım simdi yarın arkadas evlenecek konvoy vs urasacazBende genellikle ilk yarıları izler, ikinci yarı için oynarım ama kesinlikle izleyemem Sen izliyorsan o zaman örneğindeki gibi sonuçlarına katlanıcaksın
Hadi bakalım inşallah finalde güzel biter, yarın içinde iyi eğlenceler ve iyi geceleroyleya izliom ben simdi 2 li kombi yaptım parayı çektirdim hesaptan. philipeldia 4.5 toronto 5.5 ustu 100 attım bakalım ne olacak zaten yatarım simdi yarın arkadas evlenecek konvoy vs urasacaz
Allah rahatlık versin dostum eyvallahHadi bakalım inşallah finalde güzel biter, yarın içinde iyi eğlenceler ve iyi geceler
Sanada Allah rahatlık versin dostum eyvallahAllah rahatlık versin dostum eyvallah