- 242
- 116
- 43
Arkadaşlar paris maçına çok acayip bir şekilde 2.5 ust gol bahsine aşırı yüklenme var. Sizce maç patlar mı patlamaz mı?
Hocam valla 1.30 dan kg var oynadım. Okadar çok yüklenme varki bozdurmak istiyorm zararına. El atılmazsa maç kesin 3 4 gol de bi b*klar dönecek gibiArkadaşlar paris maçına çok acayip bir şekilde 2.5 ust gol bahsine aşırı yüklenme var. Sizce maç patlar mı patlamaz mı?
Levandowskinin yokluğu munihi çok zora sokuyor. Levandowski olsa direk mac sonu münih der geçerimİlk golü Münih atarsa patlayabilir ama sanmıyorum çok kontrollü oynayabilen oyuncuları yok
Normal şartlarda 2.5 3.5 ust banko gelmesi gereken bir mac zaten dostum. Ama beni iyice tirsitti maçHocam valla 1.30 dan kg var oynadım. Okadar çok yüklenme varki bozdurmak istiyorm zararına. El atılmazsa maç kesin 3 4 gol de bi b*klar dönecek gibi
Aynen öyle. İlk 20 dakika önemli bu maçta. Hertürlü belli ederler bi boh olup olmadığını. Tempo düşük olursa bozarımNormal şartlarda 2.5 3.5 ust banko gelmesi gereken bir mac zaten dostum. Ama beni iyice tirsitti maç
Korner bahsi biraz daha mantıklı geliyor bu mac için banaAynen öyle. İlk 20 dakika önemli bu maçta. Hertürlü belli ederler bi boh olup olmadığını. Tempo düşük olursa bozarım
Dostum işin ucunda para olduktan sonra ülkeler bile birbirini patlatıyor maçlar mi patlamaz hiçKardeşim rahat olun burası şampiyonlar ligi isteseler de maçı patlatamazlar
Hocam Bayern maçına ikinci yarı 7 şut ve 12 korner aldım ayrı ayrıDostum işin ucunda para olduktan sonra ülkeler bile birbirini patlatıyor maçlar mi patlamaz hiç
Ben toplam korner aldım bayern maçınaHocam Bayern maçına ikinci yarı 7 şut ve 12 korner aldım ayrı ayrı
İkisinin de 2 oranı var. İstersen değerlendir
Benimde içimden gelen o ama levandowskinin yokluğu çok büyük eksik dostum yaBence direk Ms2 en ideal seçenek dost.İlk maçı izledim Bayern Münih resmen sahaya gömdü psgyi özelliklede ikinci yarı ama şansı hiç tutmadı
Inşallah gelir kuponun dostum
Büyük bir ihtimal gelir bu takımlar para taf olacak takımlar değil kulübler değil saygilarArkadaşlar paris maçına çok acayip bir şekilde 2.5 ust gol bahsine aşırı yüklenme var. Sizce maç patlar mı patlamaz mı?
Inşallah sen haklı çıkarsın dostumBüyük bir ihtimal gelir bu takımlar para taf olacak takımlar değil kulübler değil saygilar