- 13,296
- 13,144
- 113
Oyle tabi laf olsun iste birsey istemedik 😀Herkes kendine kardeş gerisi traş
Oyle tabi laf olsun iste birsey istemedik 😀Herkes kendine kardeş gerisi traş
Yok sözüm sana değil bu ortamlarda para kıymete biniyorOyle tabi laf olsun iste birsey istemedik 😀
Aynen dost ustume alınmadım. Dogru dedigin gibi malesefYok sözüm sana değil bu ortamlarda para kıymete biniyor
Canım kardeşim boş yapıyor sun Farkında mısın al izle abicim https://replay.pragmaticplay.net/6qlqO2pjQ1Mefete diye soruyor birde. Sıfırlamamisdir bu 😀😀
Kesinlikle hakımı yiyorlarÇoklu üyelik risk birimi cart curt
Helal olsun para parayı cekiyorCanım kardeşim boş yapıyor sun Farkında mısın al izle abicim https://replay.pragmaticplay.net/6qlqO2pjQ1
Ağa o değil de Allah'tan bı yorum attık buraya hemen devamını da getiriyor lar yahu çekerim çekmem ne. Olacak yani deneme bonusu da kovalarim yüksek betten de başarım benim zevk meselem bu haksız mıyım hocamHelal olsun para parayı cekiyor
Tabiri dostum ama sana birsey diyen yok sana lazım olmayan.baskasinin işini görüyor işte öyle bak dostumAğa o değil de Allah'tan bı yorum attık buraya hemen devamını da getiriyor lar yahu çekerim çekmem ne. Olacak yani deneme bonusu da kovalarim yüksek betten de başarım benim zevk meselem bu haksız mıyım hocam
Yok yahu hocam bı çıktık arkadan yazmış cekmemis tır yok mefete soruyor v.bTabiri dostum ama sana birsey diyen yok sana lazım olmayan.baskasinin işini görüyor işte öyle bak dostum
Bosver bak keyfine sansinda var takmaya kafaya yok etme şansını slottaYok yahu hocam bı çıktık arkadan yazmış cekmemis tır yok mefete soruyor v.b
Banada böyle dedi çekim verdim ödediKesinlikle hakımı yiyorlar
Hesabı kapatılarBanada böyle dedi çekim verdim ödedi
Senin niye bu kadar zoruna gittiki? Ben seni adam yerine koyup espiri yaptigimizi dusunmusdum. Bak isine sen bos yapiyorsun. Arkandan konusucak olsak burda ortaya yazmazdik. Seninde gorecegin yere niye yazalim bunuAğa o değil de Allah'tan bı yorum attık buraya hemen devamını da getiriyor lar yahu çekerim çekmem ne. Olacak yani deneme bonusu da kovalarim yüksek betten de başarım benim zevk meselem bu haksız mıyım hocam