- 18,824
- 10,937
- 113
iyiymiş peki FS eklemesini canlı destek yapmiyorum ip cakismasi olurDedelerini nenelerini halalarını üye yapıp çekiyorlar iste
iyiymiş peki FS eklemesini canlı destek yapmiyorum ip cakismasi olurDedelerini nenelerini halalarını üye yapıp çekiyorlar iste
Kasa 513 oldu çekim talebi vereceğim KRAKEN oynayın oyun çok açık.Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
İstediğin her çekim talebini kullanabilirsin bende paparadan çekim verdim bekliyorum hocamPapara ile çekim verebiliyor muyuz?
İnşallah öderler kanka 500 yaptım ben Krakende bakalım gelecek miİstediğin her çekim talebini kullanabilirsin bende paparadan çekim verdim bekliyorum hocam
Valla kanka herkese ödemiş bize ödemez ise bizde birşey var derim ne diyim 😅İnşallah öderler kanka 500 yaptım ben Krakende bakalım gelecek mi
Bekliyoruz bakalımValla kanka herkese ödemiş bize ödemez ise bizde birşey var derim ne diyim 😅
618 TL idi bakiyem şimdi düzenlemişler çekim talebi de bekliyor durumunda site tarafından onaylanmış aracı firma yatıracak bakalım hemen yatırır inşallahBekliyoruz bakalım
EDİT: ÖDEDİLER ARKADAŞLAR 500 TL Yİİnşallah öderler kanka 500 yaptım ben Krakende bakalım gelecek mi
Hayırlı olsun kanka güle güle harca 😅EDİT: ÖDEDİLER ARKADAŞLAR 500 TL Yİ
bende de başta hesap 0 TL gözüktü düzenlendi 3 dakika sonra geçti hesaba kanka inşallah seninkide yatar.Hayırlı olsun kanka güle güle harca 😅
Eyvallah kankam benimki de şimdi yattı hesaba sağolsunlar iyi geldi bu 😅bende de başta hesap 0 TL gözüktü düzenlendi 3 dakika sonra geçti hesaba kanka inşallah seninkide yatar.
Zaten senin gibi çakallar yüzünden hakedenlerde alamıyor yamyam olmayın bukadarBeyler bende çekim verdim ama anladilar farkli bi hesaptan yaptigimi kullanici adina kadar soyledi site öder diye tahmin ediyorum ama fake yapcaksaniz duzgun kandirin ben öde alamadim adamlar anladi
Vpn turkey sagolsun dost ip cokiyiymiş peki FS eklemesini canlı destek yapmiyorum ip cakismasi olur
mesaj at benim bildiğim var , bütün sms isteyenler yazsın bana özelden bonus huntercıları teşhir edeyimde buradan banlansın mümkünse hepsi yönetime duyrurulur!Turkey sms veren site varmi
Ödendi ) 500 TLBir çekimde bende geldi bakalım nolacak ) civciv mi kuş mu