- 288
- 75
- 28
Dilan Polat görgüsüzü yüzünden denetim sıklaştı arada edevlete bakıyom sıkıntı yok neyseki..En son aronbetten kazandım 250 TL temsilci eklemişti.
Yok diyor kralAmarabette deneme mevcut arkadaşlar 30 frebet veriyor 100 yap çek almayan baksın..
Amarabette deneme mevcut arkadaşlar 30 frebet veriyor 100 yap çek almayan baksın..
Eyvallah.Dün aldım valla kanki bitirdiler ozaman kusurabakma..
Mefete var bı de paybolaga payfix kullanamıyom da başka varmıdır güvenlilr payfixe benzer
paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Bonus talepten talep edin.
100tl freebet : 1000 yap 100 çek
777 freespin: 2000 yap 200 çek
Detaylı bilgiye promosyonlardan bakabilirsiniz.
şimdiye kadar çoğu çekimimi havaleyle yaptım hocam uzun zamandır çekim falan yapmıyorum ama sıkıntı olurmuÇekim havale. Arkadaşlar havale ile çekim yapmayın lütfen ceza geliyor
Bilmiyorum hocam havale ile yapanlara sıkıntı olduğunu duyuyoruz ama sıkıntı yaşamayan da oluyor şans birazşimdiye kadar çoğu çekimimi havaleyle yaptım hocam uzun zamandır çekim falan yapmıyorum ama sıkıntı olurmu
Payboll kullan ben kullaniyorum guvenliaga payfix kullanamıyom da başka varmıdır güvenlilr payfixe benzer
Vay be 75000 lira Bol kazanclar.Teşekkürler sahabet
Kullanıcı adı:Gulener26
Paylaşım için teşekkürler ödemeyi 3 dakika da yapmışlarÇekim talebi verildi ödeme gelirse paylaşırım