Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casilobi 200 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medoline

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
142
76
28
Bastık bı kupona tek maç kaldı gelse 2k yapacaz bı çılgınlık slotları harbiden açık gibi reis 1 netten oyuna aldı 450x ödedi karabaş oyununda
vallahi bende onu anlamadım 4 lira spinden 11k verdi jackpot muhabbeti ile bana keske hepsini çekebilsek ama malesef 200 limit ahahhaasfgg

medoline

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
142
76
28
Bastık bı kupona tek maç kaldı gelse 2k yapacaz bı çılgınlık slotları harbiden açık gibi reis 1 netten oyuna aldı 450x ödedi karabaş oyununda
vallahi bende onu anlamadım 4 lira spinden 11k verdi jackpot muhabbeti ile bana keske hepsini çekebilsek ama malesef 200 limit ahahhaasfgg

musazzers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,721
1,866
113
Reis böyle sitelerde bence spin saklanır favoriaen kod atmıştı 2 hafta önce 750 yap 100 yatır 250 çekti 1200 lira yaptım 18 betten spine girdim balıkçıda çekimi verdim ertesi gün 200 lira yatırdım 50 kuruştan çevirdim sonra 18 betli oyuna girdim 3800 verdi çektim 2 dk da ödediler

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,435
113
Paylaşan site adamı heralde oevlatlari bakiyeyı sıfırladı hayatımda ilk defa duydum siteyi
Bende şüphe duymadım değil açıkçası kimdir nedir belli değil sazan gibi atladık ne hikmetse bi ona ödendi bizden herkes siliyorlar @Başkan @Daimon @Shellac buraya bi el atın konuyu açan şahıs hariç hepimizin bakiye silindi sizcede bi iş yok mu bu işin içinde

emirim71

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Dostlarım selam şahsen ben aldım sadece kayıt olurken kayıt olma yerinin referans yerine ( DENEMEBONUS ) Bu kodu girmeniz yeterli olacaktır. 2000 yap 200 Çek Havale ile bol şanslar ben 4 liraya bedava dönüşlerde bir tane oyunda 10K vurdum fakat zoruma gitti normalde gelmez 🤠 200 liramızı aldık bol şanslar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...