Yaw atıyor işte
- Konbuyu başlatanexcalibur
- Başlangıç tarihi29 dakika önce
tamam kardeşim pardonBak bakalım saate, sana yalan borcum mu var ne ajan gibi sorguya çekiyorsun çekim vermedik gelmedi işte
Oğlum sen kırık mısın ben yedi yirmi dört bu forumdayım, 19. 10da sms geldi banaforumda da denk geldi yani vay be ne isabetmiş
Sıkıntı yoktamam kardeşim pardon
kırığım evetOğlum sen kırık mısın ben yedi yirmi dört bu forumdayım, 19. 10da sms geldi bana
aynen hepimiz lale oldukTamam adam haklı çıktı beyler dağılın hepimizi g*t etti
Herkes verdi bro 😂Verdik çekimi
Bı bitmediniz ya size laf mı anlaticaz daha çok bekleyenler varmış yazmışlar ondan dolayi dedim makarna yemeyi azalt kanka azıcık temiz hava al bideforumda adam paylaşalı 24 dakika olmuş ufak at
Yaw atıyor işte
bak adam 29 dakika önce paylaşmış başlık kısmında yazıyor 1 saat olmuş yaklaşmış felan hikaye
- Konbuyu başlatanexcalibur
- Başlangıç tarihi29 dakika önce
Kanka size çekim gelmedi desem elime ne geçecek zaten allahaşkına bana 19. 10 geçe sms geldi muhtemelen belli datadan bazı kişilere sms gönderdiler o kişilerden biri benim smsi görünce zaten linke tıkladım üye oldum hemen bir kat çevirip çekebilirsiniz diyince iyimiş dedim zaten Herşey çok kısa sürdü bir kat çevrimden ne olacak, çevrim sonu 130 lira bakiye vardı verdim ondan beri işleme bile almadılarTamam adam haklı çıktı beyler dağılın hepimizi g*t etti
Desteğe bağlansanaKanka size çekim gelmedi desem elime ne geçecek zaten allahaşkına bana 19. 10 geçe sms geldi muhtemelen belli datadan bazı kişilere sms gönderdiler o kişilerden biri benim smsi görünce zaten linke tıkladım üye oldum hemen bir kat çevirip çekebilirsiniz diyince iyimiş dedim zaten Herşey çok kısa sürdü bir kat çevrimden ne olacak, çevrim sonu 130 lira bakiye vardı verdim ondan beri işleme bile almadılar
harbi ödedi mi la1 dakikada ödedi. Paylaşana teşekkür ederim
😂 ufak at1 dakikada ödedi. Paylaşana teşekkür ederim