- 382
- 222
- 43
o çerez olayına hep gülüyorum ya karışık mı sade çekirdek mi ahahaÇerez falan temizleyin diyor sms gelmeyenler için ama çözüm olmadı bilginize
o çerez olayına hep gülüyorum ya karışık mı sade çekirdek mi ahahaÇerez falan temizleyin diyor sms gelmeyenler için ama çözüm olmadı bilginize
öderse söylermisinçekim verdim şimdi bende
Bize ödedi size de öder herhalde yüz lira da ödesin bi zahmetöderse söylermisin
size 5 10 dk da ödemiş galiba benim 30 dk oldu tam hala yeni olarak duruyorBize ödedi size de öder herhalde yüz lira da ödesin bi zahmet
forumdakilere ödediler reis bana bakmaöderse söylermisin
Yok valla kanka benimki bi saati geçmişti ama benim with draw olarak kalmıştı seninki de öyleyse pending olmadıysa iptal et bi daha ver ben öyle yaptım sonra pending oldu bir dakkada ödedilersize 5 10 dk da ödemiş galiba benim 30 dk oldu tam hala yeni olarak duruyor
Engelledigin bir mumaradan geliyor olabilir ama engelli olduğu içinde gelmiyordurSMS kodu gelmiyor neden
Valla 1 saat 40 dakka oldu halen ödemediler .benden sonra çekenler ödemeyi almış çok enteresan. Temsilci ilgilenmiyo sohbeti diren kapatiyorBize ödedi size de öder herhalde yüz lira da ödesin bi zahmet
iptal et tekrar havale ver kral2 saaate yaklaştı durum böyle hiçbir şekilde ödemeyi yapmıyorlar demekki bir kaç kişiye ödeme yapıp geri kalana yapmıyorlar . Temsilci bizim yetkimiz yok takip edin diyor umursamayip sohbeti diren kapatiyor durum budur
bende öyle yaptım da bi cacık olmadı dahaiptal et tekrar havale ver kral
Kardeş iptal edilmişti zaten işleme alınmış görmüyor ama ödeme yapmıyoriptal et tekrar havale ver kral
kardeşim 100 kişi cekim yaptı simdi sana ip diyor diye mi konu kapansın? wifi vs bir şeyden ip demiştirİp diyor boşuna üye olmayın @Shellac kapatır mısın reis ip diyor.
2 saat 20 dakkadir ödeme yapmıyor 100 kişiye gönderdiklerini sen nerden biliyorsun kardeş. Bir aç kişiye ödedi geri kalanı ödemiyor istekardeşim 100 kişi cekim yaptı simdi sana ip diyor diye mi konu kapansın? wifi vs bir şeyden ip demiştir
herkes yazmıyor kardeş ben bana ss atan 5 kişi gördüm2 saat 20 dakkadir ödeme yapmıyor 100 kişiye gönderdiklerini sen nerden biliyorsun kardeş. Bir aç kişiye ödedi geri kalanı ödemiyor iste
Ödeme yapan site 2.30 daim oldu temsilci siklemiyo sorduğum zaman sohbeti kapatıyor. Tm işte 5-10 kişiye ödemiştir geri kalana ip yada bahaneherkes yazmıyor kardeş ben bana ss atan 5 kişi gördüm
ya anlamadıgım bonusu alan herkes mı cevrımı tamamlıyor.ne oynuyorsunuz agalar soyleyın bızde onu oynayakÖdeme yapan site 2.30 daim oldu temsilci siklemiyo sorduğum zaman sohbeti kapatıyor. Tm işte 5-10 kişiye ödemiştir geri kalana ip yada bahane