3 ki gelmiyor işte bende kaçırdım gelse kasa firlamisti1.70 cikti 4 kez scatter 2li zekilde grldi girmedi spine
Artık ortan çek parayı yada ver bana sana 100 yapayım çek yazik etme o parayaBEYler 80 tl çıktı oyun önerir misiniz 100 olursa ilaç olacak
Bana geldi ve mega win verdi kasa 80 bakalım 100 olacak mu3 ki gelmiyor işte bende kaçırdım gelse kasa firlamisti
Yazık etme bari cek kardesim mutlu olurum biri faydalanirsaBana geldi ve mega win verdi kasa 80 bakalım 100 olacak mu
Kankam slot zorunlu o yüzden şans umarım Güler banaYazık etme bari cek kardesim mutlu olurum biri faydalanirsa
Hadi inşallah cekersinKankam slot zorunlu o yüzden şans umarım Güler bana
Hesaptan çık tekrar girLan bana yüklenmedi hala ya canlı destek yüklendi diyor hesapta yok.tarama geçmişi temizle dedi yaptım gene yok alla alla
Knka kompe tarayıcı temizledim çıktım girdim herşeyi yaptinHesaptan çık tekrar gir
Allah allah doğru oyuna girdiğine eminmisinKnka kompe tarayıcı temizledim çıktım girdim herşeyi yaptin
Evet o özel den bana at k.adini sifreni bide ben bakim
TM knka 1 saatir ugrasiom yukleyemediler bir türlü banaÇekim veriyorum beyler gelirse haber ederim Ekli dosyayı görüntüle 73211