Kanka 15 dakika oldu bi tık yok vallaÖyle olduktan sonra 2/3 dkya geliyor bende korktum bian baktım gelmiş
Kanka 15 dakika oldu bi tık yok vallaÖyle olduktan sonra 2/3 dkya geliyor bende korktum bian baktım gelmiş
Az değil 250k kişilik kod hesapladım 85Milyon ediyor 35M Bize gerisi onlaraŞimdi yapıp çekim verdim 15saniyede attılar kara para aklıyorlar yine 😅
Aynen şimdi çektim sormadan yatırmayın 250binlik ti kota sabahtan beri aktifBaşkan promosyon devam ediyormu daha
Düzenleme yapma çekim ver onlar siliyor kalan parayıCanlı yardım olsa bakiye düzenlemesi yapacazda uyudular mk
Oto düzeliyor ödeme oluyorCanlı yardım olsa bakiye düzenlemesi yapacazda uyudular mk
Spin saklamayı dene
Knka özelden yaz bana çekelim bunu bildiğim bir taktik var
Boşa uğraşma yimiyolar artık broKnka özelden yaz bana çekelim bunu bildiğim bir taktik var
Nasıl becerdin bonusla😅
8 betten ceviriyordum jackpota girdi hepsinden 2 açtı dedim en düşüğü verir diye gitti en iyi ikinciyi verdiNasıl becerdin bonusla😅
KAÇ DKDA ÖDEDİ KRALÖdeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
2 kere red yedi biri bakiye düzenlenip tekrar çekim istendi 2.cisi bank havale verdik diye . Canlı vevo ver dedi 15 dk geldiKAÇ DKDA ÖDEDİ KRAL