Hemen yatırdılar bana300 çekim verdim bakiye düzenlendi
Havale ile çekim verdiysen geçmiş olsun, havaleye yönlendirip kazanca cokuyorlar, ben 3 gün oldu, ödeme alamadım, üyeliği kapatıp çıktım, sanada tavsiye ederim.benimki niye 5 saatır gelmedı aq
Yalanciyi s2kmiyorlar nede olsa osur osur ipe dizHemen yatırdılar bana
Yemin ederim hemen yatırdılarYalanciyi s2kmiyorlar nede olsa osur osur ipe diz
Ben söyleyeyim, Bin kişiden elli kişi, yani basitçe, on binde beşyüzKaç kişi ödeme aldı ben dahil artık nasip
Ben inanmıyorum arkadaş sana, sitenin canlı destek ölü, bakiye sifirlamasi on beş dakika sürüyor en az, sen üç dakikada ödendi diyorsun, bu paylasimdaki bütün yorumları okudum sadece iki kişi ödeme almış, onlarda hemen üç dakikada almış.Yemin ederim hemen yatırdılar
Aynen site adamı hepsiBen söyleyeyim, Bin kişiden elli kişi, yani basitçe, on binde beşyüz
Ben inanmıyorum arkadaş sana, sitenin canlı destek ölü, bakiye sifirlamasi on beş dakika sürüyor en az, sen üç dakikada ödendi diyorsun, bu paylasimdaki bütün yorumları okudum sadece iki kişi ödeme almış, onlarda hemen üç dakikada almış.
Oduyorlar broBnde 3.k yapıp sıfırladım diye uzuluyodum la odemiyomius adamlar 😁
Hangi yontem ile cektin bro belge fln ekledin mi300 ödeme geldi
Bu sitenin canlı destek birimi site içerisinde yokArkadaşlar bakmayın milletin beğeni atmayıp yorum yapmadığına kaç kişi girdi kaç kişi paylaştı siteyi başka yerde Allah bilir yoğundur
Mail ile kaydol sendeÜye olmaya çalışırken sms kodu gelmiyor