- 13,978
- 5,486
- 113
Geldimi FurkanBen sabah 9 dan bu yana bekliyordum az önce normal bakiyeye geldi çekim verdim bakalım gelirse söylerim
Geldimi FurkanBen sabah 9 dan bu yana bekliyordum az önce normal bakiyeye geldi çekim verdim bakalım gelirse söylerim
E çekim ne haldeeBakiye sildi deneme bonusu nu
5 saattir bekliyorum güncelleme ayağı yapıyorlar vermiycekler galibaBin TL yaptık çekebilir bakiyo yok diyo canlı güncelleme var diyo mk ne biçim bı site
Bakiyeyi sildiler yrn aricaz sizi diyo fln canlı5 saattir bekliyorum güncelleme ayağı yapıyorlar vermiycekler galiba
Çekim veremedim ki bakiye yok ortadaE çekim ne haldee
Valla geldi çekim hesaptaGeldimi Furkan
Bnde bonus bakiyesi diyo onu ne ypcz snada dedi mi öle bı sildiler bı geri yukledilerEkli dosyayı görüntüle 667565
Onaylandı dedi de bekliyorum henüz gelmedi
Girona da ilk yarı 1 gol olsa bizde çekecektik olmadı maalesefValla geldi çekim hesapta
Yo direk çekim verdim 20 25 dakika sonra geldi hesabaBnde bonus bakiyesi diyo onu ne ypcz snada dedi mi öle bı sildiler bı geri yuklediler
KYC den sonra dimiKayıt olun 200 TL cekilebilir veriyor
Nasıl bonus çekilir bakireye geçtimi beni.ki 5 saattir gecmediSonunda bende çekim talebi verebildim. Öderse yazarım
Valla sabahtan beri yazdım ettim çekilebilir bakiyeye geçirdiler. Çekim talebi verdim reddedip bakiyeyi sıfırladılar oçler yaNasıl bonus çekilir bakireye geçtimi beni.ki 5 saattir gecmedi
Canlıya sorsaydın neden silindiginiValla sabahtan beri yazdım ettim çekilebilir bakiyeye geçirdiler. Çekim talebi verdim reddedip bakiyeyi sıfırladılar oçler ya
Aynen 12 kere baglandım canlıya bonus kısmında güncelle. Varmış bekliyim diyor aranma talep ettim ünal bey aradı paranızı sakin harcayın duzelcek dedi ama onla konuşmaktan sonra 5 saat geçti aynı duruyor vermiycekler belliSurkli güncelleme var diyo bonuslar sizdede olemi diyo cnli