- 1,325
- 917
- 113
Deneme bonusu şartları güncellenmiş 3000 yaptım 150 cektirdiler
Ben de hosgeldin bonusu tek kat cevirimli güvenilir mi diye sormaya gelmiştim. Mesafeyi korumak lazım galibaBonus kodu ile almıştım kazancımı ödemediler.
La buraya yatırım düşünüyorum. Okuduğum yoruma bakSlotlar sahte bilginiz olsun kodugumun gatesi nin kafası her scater de yamuk düşüyor sonra düzeliyor
BilmemÖdeme yapıyor mu
Reis girme sakın slotlar ayarlı 800 tl 2 betten 1 oyuna sokmadıBu sitenin güncel giriş linki yokmu arkadaşın dediği gibi koklayarak mı bulacağız
Keşke önceden yazsaydınArakadaslar sakın para yatırmayin bu siteye 10 k param içerde ödeme yapmıyorlar deneme bonusu alın ama sakın para yatırmayin
Valla kardeşim bilemedim 10 k paramı yediler günlük 300 TL çekim ver diyorlar risk birimi bu kararı almış casimontana şikayet var bölümünde bakabilirsiniz ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar milleti kisitliyorlar canlı destek engel atıyorKeşke önceden yazsaydın
Seninde mi paran icerde kaldıValla kardeşim bilemedim 10 k paramı yediler günlük 300 TL çekim ver diyorlar risk birimi bu kararı almış casimontana şikayet var bölümünde bakabilirsiniz ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar milleti kisitliyorlar canlı destek engel atıyor