- 1,376
- 786
- 113
Sıradayım bekliyorumTemsilciye ama zor baglaniyorsun biraz uğraşman lazım beklicen sabirla
Sıradayım bekliyorumTemsilciye ama zor baglaniyorsun biraz uğraşman lazım beklicen sabirla
Destek tepedeBunun desteğe nasıl baglandiniz
O bendede çok oldu takip edin bir müddet sonra düzeliyor orası . Start dediği an bağlantısınizBana internet hatası veriyor
Yalnız 200 tl nakit kaldırılmış 50 freespin var deme bonusu olarak Gates 100 oyunundaBana internet hatası veriyor
Öder merak etme sonucu cevaplarsan da sevinirimÇekim talebi verildi. Öder mi bilinmez?
Verilen 200 lirayı 400 lira mı yapıp çekiyoruz doğrumu anladimÇekim talebi verildi. Öder mi bilinmez?
Yok dost. 50 freespini 300TL yapıp min-max çekim veriyorsun.Verilen 200 lirayı 400 lira mı yapıp çekiyoruz doğrumu anladim
Bende yarım saat oldu halen işleme alınmadı bekliyorum bakalimÇekim talebi verildi. Öder mi bilinmez?
Tabi kiÖder merak etme sonucu cevaplarsan da sevinirim
Benim 40 dk oluyor. Bakiye düzeltme de yok. Sabahı bulur ödemeleri.Bende yarım saat oldu halen işleme alınmadı bekliyorum bakalim
Eyvallah kardesYok dost. 50 freespini 300TL yapıp min-max çekim veriyorsun.
Yanlız hala ödeme gelmedi, bakiye düzeltme de yok bakalım.
Bakalım ve görelim ödeyecekler miBenim 40 dk oluyor. Bakiye düzeltme de yok. Sabahı bulur ödemeleri.
İşlem geçmişine nerden bakıyorsunuz ben bulamadimBende yarım saat oldu halen işleme alınmadı bekliyorum bakalim
Beyler bonus ekliyor mu kesin ona göre üye olıyımBakalım ve görelim ödeyecekler mi
Ben çekim vereli 2 saat oldu gelen bisey yokİşlem geçmişine nerden bakıyorsunuz ben bulamadim
Buyur 😅 beklentiyi düşük tutuyorum bende, dostBen çekim vereli 2 saat oldu gelen bisey yok
Canlı desteğe sorucam sıra bekliyorumBuyur 😅 beklentiyi düşük tutuyorum bende, dost