- 2,833
- 2,361
- 113
Anapara çevrimi varmı bilmiyorum ama bu hatayı cevrimde verir sadece canlıya sor istersenYatirdigimi ana para çevrimi mi istiyor
Anapara çevrimi varmı bilmiyorum ama bu hatayı cevrimde verir sadece canlıya sor istersenYatirdigimi ana para çevrimi mi istiyor
Yatırdığın ana para çevrimi tabiki var her sitede olduğu gibi istediğin alanda yapabilirsin ama 1000 TL sabit kalan ana bakiyen artık sana kalmış ne kazanırsanYatirdigimi ana para çevrimi mi istiyor
Kardeşim bakiyenizi 1000 TL ye sabitleyin veya canlıya söyleyin sabitlesinBöyle diyor ne demeye calisiyor
Bizde oda yok 1300 yaptık silinecek süresi bitince sağlık olsun maaşa 5 gün var dahaBende gündüz çekim talebi vereceğim eksiğim var 145 TL vakti vardır sanırım o kadar haydi bol şanslar cümleten
Yarın ATM yapıp çekeceğim öderse atarım çekersin reisBizde oda yok 1300 yaptık silinecek süresi bitince sağlık olsun maaşa 5 gün var daha
48 SAAT süresi var kralBizde oda yok 1300 yaptık silinecek süresi bitince sağlık olsun maaşa 5 gün var daha
48 SAAT süresi var kral
yapma şimdilik yukardaki arkadaş 9 demiş benim çekimde 1 saattir kıpırdamıyor gelirse yatır 500 çöp olmasın.Frespin kazanci 1450 frespin bittikten sonrac1034tl oldu yatirim yapayimmi sizce odermi paylasandan baska cekim alan varmi
çevrim yapacaksın diyor yatırdıgın 500tlyi bir kat çevirmen lazımBöyle diyor ne demeye calisiyor
Yaptım loo yaptım sabah 6 oldu hala ödenmedi amq yine mi dolandırıldım yaÖdemeyle siteyle alakalı sorunu olan bana yazabilir. Hiçbir şekilde mağdur olmayacaksınız yeterki 1000 yapın 500 yatırın çekim garanti.
teknik problem varmış hacı benim arkadaşta bekliyor gece 2 den beri, sabah 9 dan sonra ödemelr yapılcakmis bu site öder, ben daha öncede çektim burdanYaptım loo yaptım sabah 6 oldu hala ödenmedi amq yine mi dolandırıldım ya
Hep bizi buluyor kral bir site arıyoruz sağlam mesela hemen ödense sürekli oynarız böyle geç olunca inan iştah falan kalmıyorteknik problem varmış hacı benim arkadaşta bekliyor gece 2 den beri, sabah 9 dan sonra ödemelr yapılcakmis bu site öder, ben daha öncede çektim burdan