- 624
- 207
- 43
Herkes para çekti siteden ödeme alamayanlar yanlış kural ihlalleri yaptığı için alamıyorlar. Dikkatli olsanız çekeceksiniz.
nerde çevirdin dostCevirmistim zaten tam 500 ama kusurat sorunu oluyor bu altyapıda ondan kaynaklanmış 500 cevirsen bile bazen 495 gibi geçebiliyor sisteme biraz daha çevirdim çektim
ben 500 tl yatırdım reis 500 tl lik kupon yaptım yattım para çekmek istediğimde Asgari ciro tutarını aml politikasına göre tamamlamalısınız hatası alıyorum nedenHerkes para çekti siteden ödeme alamayanlar yanlış kural ihlalleri yaptığı için alamıyorlar. Dikkatli olsanız çekeceksiniz.
Çevrim tamamlanan gerekiyor. Çevrimi var demekki çevrim yüzdesi senin bildiğinden farklı yüzdeleri bilmiyorumben 500 tl yatırdım reis 500 tl lik kupon yaptım yattım para çekmek istediğimde Asgari ciro tutarını aml politikasına göre tamamlamalısınız hatası alıyorum neden
onunda bilgisini vereyim, sabah 8 30 dan sonra bağlan hemen onaylayip gönderiyorlar...dün 1000 yapmıştım parasızlıktan bugün para gelince 500 yatırdım 1 kat çeviremedim 1000 cekim vermeye calıstım hata çıktı destek sabah 8 de çekin mesai dışı diyor doğru mu bu
ulan ben bu siteye işe gireyim yaonunda bilgisini vereyim, sabah 8 30 dan sonra bağlan hemen onaylayip gönderiyorlar...
Bende 1000 yaptım sabitlettim ama para yaptırmakta tereddüt ediyorum ve yatirmicamulan ben bu siteye işe gireyim ya
kardo kuşkusuz yatırBende 1000 yaptım sabitlettim ama para yaptırmakta tereddüt ediyorum ve yatirmicam
Evet yansidi 500tl bakiyem hesaba ama asgari ciro muahbetine cekemedim daha mesai disi muahbbeti oldu sabah cekim veririmBende atıcam sizin bakiye yansıdımı
İnşallah bulursun bende 110 bulup yatırcam benim yarın son gün inşallah bulurum1000 tl yapmak 2 dk mi aldı
Sorun 500 tl bulmak
Hangi yontemle cektin5 dk ödendi çamur atmayın siteye
500 yatır yatırımı 1 kat çevir 1000 tl çek kalan 500 veya üstüyle devam et ama spinden çıkan kazanç Max 1000 e sabitlemek gerek1000 tl yaptım sımdı şartı ne bunun tam anlamadım
Gates normal açıktı baya dostum güzel bakiye verdi 1900 çektimnerde çevirdin dost