- 119
- 40
- 28
Bonus veriyor kardeşim kim diyor vermiyor rahatsız mısınız
Bonus veriyor zaten ama çekim yapamıyorsunuz talep veriyorsun kalıyor öyle 2-3 haftadır çekim bekliyorum 😂Bonus veriyor kardeşim kim diyor vermiyor rahatsız mısınız
Aranma talep ettim aradılar dedim 1 aydır çekim bekliyorum canlı desteğiniz asla yok kullanıcı adımı sordu kontrol edip dönüş yapalım dedi ama salaktaBonus veriyor zaten ama çekim yapamıyorsunuz talep veriyorsun kalıyor öyle 2-3 haftadır çekim bekliyorum 😂
Ödeme yapmıyor muBonus veriyor zaten ama çekim yapamıyorsunuz talep veriyorsun kalıyor öyle 2-3 haftadır çekim bekliyorum 😂
kupon yaptım 2 si geldi 1 taneside geliyor bakacağıız yarım saate ödeme yapıyormu yapmıyormu güzel kardeşimCrkimler bir aydır. Bekliyor ofdme yapmiyor
çekim gelince haber et kardeşim200 çekim verildi paylaşan arkadaşa tesekkurler
Biz diyoz site sahtekar ödeme yapmıyor sen halen çekim diyon200 çekim verildi paylaşan arkadaşa tesekkurler
kardeşim kanıt at çekimin gelmediğine dairBiz diyoz site sahtekar ödeme yapmıyor sen halen çekim diyon
Bekle 30 şubata sende en geç
Sen umut etmeye devam etkardeşim kanıt at çekimin gelmediğine dair
verdi anındaSakın üye olmayın Bonus vermiyor boşuna üye olmayın yani
Ödeme yapmıyor dolandırıcı siteverdi anında
Konuyu açmışsın bari ödeme aldın mı
Ne bileyim kardeş neyin artisligini yapiyonBiz diyoz site sahtekar ödeme yapmıyor sen halen çekim diyon
Bekle 30 şubata sende en geç
site terk edilmiş çekim 15 gün oldu bonus veriyor çıkış yok para cikisiBonus veriyor kardeşim kim diyor vermiyor rahatsız mısınız
SsNe 1 haftası dostum 1 ay oldu siteyi bir ara kapattılar şimdş tekrar açmışlar
Kupon yaptım beklemedeyim bende.Konuyu açmışsın bari ödeme aldın mı