Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casivera 1000 TL Deneme Bonusu Yatırımsız

marivana

slotcu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
15
8
galiba ses teyidi kişinin gerçekten o olup olmadığı için denetliyor olabilirler. yani insan eşinin adına açar onun hesabına çekebilir parayı. Ama saçma bi denetim yani ip botu koyup onu kolayca halledebilirsin
İnan aşırı saçma ben günlük deneme bonusu ile kazanç sağlıyorum mantıklı oynarsan kazanırsın par yatırıp kovalmak zor günlük deneme bonusu ile 3 bin civarında ödeme alsan gayet yeterli bence

White

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
198
69
28
İnan aşırı saçma ben günlük deneme bonusu ile kazanç sağlıyorum mantıklı oynarsan kazanırsın par yatırıp kovalmak zor günlük deneme bonusu ile 3 bin civarında ödeme alsan gayet yeterli bence
Deneme bonusundan günlük 3 bin nereye kazanıyorsun hocam çoğu 100 200 çekimli

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
238
43
Oluyor dostum Bir şekilde hani 3 bin olmasa da 2 günde bir 2 bin ve fazlası geliyor sadece sakin ve mantıklı oynamak gerekiyor
doğrudur aslında bakarsak normal oynadığım siteden daha fazla deneme bonusunda oynuyorum kendi cebimden gideceğine diyorum ah sorarsan deneme bonusundan 2 defa para çekmisimdir o da toplamda 700 tl. kendi sitemden bu ay toplamda 225 dolar kazandım.

marivana

slotcu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
15
8
doğrudur aslında bakarsak normal oynadığım siteden daha fazla deneme bonusunda oynuyorum kendi cebimden gideceğine diyorum ah sorarsan deneme bonusundan 2 defa para çekmisimdir o da toplamda 700 tl. kendi sitemden bu ay toplamda 225 dolar kazandım.
Dostum parası olan var olmayan var ben çok nadir yatırım yapıp oynuyorum deneme bonusu ile oynamak bir tık daha keyifli oluyor 😂 sitenin parasını katlayıp hem onları hem kendini mutlu ediyorsun darısı siz kardeşlerin başına

marivana

slotcu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
15
8
dolandırıcı site IP deyip sildiler,halbuki hayatımda ilk defa duydum
Dostum inan siteye ilk defa üye oldum kazandım bilmiyorum valla dolandırıcı vs olabilir ama ben denedim ve ödeme geldi 5 dakika bile sürmedi resimli fotoğraf istediler tarih yazılı 5 dakika içinde ödeme yaptılar inşallah sizde kazanırsın ama bana her hangi bir sorun yapmadılar