Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casiwin 555 Spin Sweet Bonanza Gates Deneme Bonusu

AvChee

Üye
Yeni Üye
26
3
3
Arkadaşlar site ödeme yapıyor sıkıntı yok. 3000 yaptım 300 çektim. Sadece Screenshot_20241226-045422.jpgilk çekim talebini gün sonu diye iptal etti peşine 15 dk sonra talep ettim sorunsuz hızlı bir şekilde gönderdiler.

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
318
63
Deneme bonusu ile çekim sınırını siz belirliyorsunuz.. Freespinden bakiyenizi en fazla 175₺ yansır. Ardından Bakiyenizi en az 2.500₺ ye yükseltip 250₺ talep iletebilirsiniz. Bakiyeniz ne kadar olursa onun %10u kadar çekim işleminizi havale ile gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin bakiyenizi 100.000₺ yapıp 10.000₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz herhangi bir sınırı bulunmamaktadır

Garry7

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
6
3
Smsler spam olarak geliyor
Ayrica bet degeri 2 tl yani her halukulade garanti 250 tl verecek
Fs kazanci max 250 olabilir kismi kotu olmus en azindan 500 /1000 tl olsaydi iyiydi
SMS GELMİYOR, CANLI DESTEĞE SORUYORUM 4 KERE YATIRIM YAPMAMI İSTEDİ. DOĞRULAMA YAPMAK İSTİYORUM DİYORUM BİZ MÜDAHALE EDEMİYORUZ DİYOR TAM ÇAKAL SİTE

MeLoDy

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
11
8
Fs kazancı her alanda geçerli mi yoksa Gates of olympusta mı sadece?

Jarmenkell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
61
28
Uye olmayin numara onay kisminda yonledirdigi sayfa yanlis sayfa hatali bi link cikiyor alamıyorsunuz drneme falandumen anyani