- 20,971
- 8,385
- 113
Ödül çıkmıştı sana aldın mı dost çekilişteTebrikler dost kazandın daim olsun
Ödül çıkmıştı sana aldın mı dost çekilişteTebrikler dost kazandın daim olsun
Cyber tebrikler kardesimDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Ekli dosyayı görüntüle 669677
Şimdi yazdım dostum teşekkürlerÖdül çıkmıştı sana aldın mı dost çekilişte
TebriklerDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Tebrikler reis kazancın daim olsun sevindim adınaDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
TebriklerDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Keske oynadigin gibi paylasmis olsaydin kesin oynardim gol yerine bole kovaliyoruzDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Tebrik ederim🙏Kazancınız daim olsunDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Tebrikler ne güzel rakamDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
Tebrikler kazancın daim olsunDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
@cberkdogducanberk hazır xlidesin benim hatrıma şu küsuratı atletico mineiro botagofo maçında kırmızı karta oyna 2.20 oranı var 23:00 da maç final maçı kırmızı kart %99
tebrikler hocamDostlar sürpriz deneyim dedim cok iyi geldi kupon sizinle paylaşmak istedim
2.65 di maç öncesi betcoda valla helal olsun nasıl becerdi acaba dakika 2 de yemeyi
rakibin kafaya tabanla daldı avel2.65 di maç öncesi betcoda valla helal olsun nasıl becerdi acaba dakika 2 de yemeyi
Aldım bende surpriz bı kombine kupona eklemiştim. Bu geldi diğerlerinden yatıyorrakibin kafaya tabanla daldı avel
sabah rollünü takiplediğimiz arkadaş maç bittiğinden beri ölü taklidi yapmasa direkt buna gömecektim attığını durduk yere zarara soktu sagolsunAldım bende surpriz bı kombine kupona eklemiştim. Bu geldi diğerlerinden yatıyor