- 306
- 58
- 28
yoo hıcde zor degıl sana 50 ıkı kişiye 100Yaz adımı ortak 5 kişiye 50 şer dağıt 83 er lira zor olur senin için
yoo hıcde zor degıl sana 50 ıkı kişiye 100Yaz adımı ortak 5 kişiye 50 şer dağıt 83 er lira zor olur senin için
o da mantıklı sonucta esıt dagıtcam demedın yanıyoo hıcde zor degıl sana 50 ıkı kişiye 100
ıkıncı yarı 5 gol olur dıyosun yanıbi inceledim şimdi parnu talin maçı sakat 0-0 olan 4,5 alt olan ama hayırlısı ben yanılim de kupon tutsun
dogru dıyon gerci estonyadan korkarım ama hıc gol de olmayabilir oyle sacma bı lıg ama sonucta sans bakalım hayırlısı artıkestonya ligi burası her an hersey olur 60 a kadar hatta 70 e kadar 1 maksimum 2 golde kalması lazım
şşşt agzını hayra ac be ne olsun ıstıyon sensanki ikinci yarı hızlı başlıcaklar gibime geliyor
ludogorest gelırse kupon ıcerde rahat olşşşt agzını hayra ac be ne olsun ıstıyon sen
belli mi olur bazıları var ya oyle ben oynadım dıye tutmadı kupon dıyenler tutmazsa ben de dıcem sen soyledın dıye tutmadıdedim ya ben yanılım de kupon tutsun ben dedim die gol atcak deiller herhalde ben yönetmiyorum maçı
ıy 2-0 bıttı deplasman ondeludogorets maçı kaç kaç o bet365 te yok dk kaç
hoaydaa trip de yedikvaaaay öle oldu şimdi yani iyi öle olsun bakalım