- 3,096
- 946
- 113
Bu güne kadar sürekliliğine ve hızına en güvendiğiniz site hangisi ?
Baskan beni suan sakinlestirecek tek sey sizin hesabimda surpriz bir cevrimsiz yatirimsiz bonussakin ol şampiyon @İmParaThor
@Lirabet DestekBaskan beni suan sakinlestirecek tek sey sizin hesabimda surpriz bir cevrimsiz yatirimsiz bonus
Sitenizidr yeni goruyorum uye olayim bari
Ama cildirmamak elde degil bu kadinlar neden boyle yaaaaaa
Yok aga valla olamiyorum dun 400 gencodan cektim 250 borca yatirdim kalan 150 cop oldu elde var 0 ulan vu kadinlara surekli diyom oynamicam bakiyordum 08:45 var 12 sayi atmislar bakin 30 sayi cikar diyorum... 5 dakka sayi atmıyorlar kalan 2 dakka 2 sayi kalan son 1 dakikada şaha kalkip 8 sayi atiyorlar cildircam yaaa@İmParaThor al kardesım sakinleş yha
kadın basketbolda 20 sayı önde dahi olsa maçı veren takımlar mevcut yapacak pek bir şey yok hem çevrimsiz hem yatırımsız bonus olmaz fakat yatırım yaparsan extra güzellik sağlarım merak etmeBaskan beni suan sakinlestirecek tek sey sizin hesabimda surpriz bir cevrimsiz yatirimsiz bonus
Sitenizidr yeni goruyorum uye olayim bari
Ama cildirmamak elde degil bu kadinlar neden boyle yaaaaaa
Sorun su ki yatirim.yapacsk para birakmadi kadınlarkadın basketbolda 20 sayı önde dahi olsa maçı veren takımlar mevcut yapacak pek bir şey yok hem çevrimsiz hem yatırımsız bonus olmaz fakat yatırım yaparsan extra güzellik sağlarım merak etme