- 33,726
- 16,691
- 113
gerekli önlemleri almalı @Marley15 dost konu açılmadan önce burdaydı o bilir işiniMarley ayarlar dost
gerekli önlemleri almalı @Marley15 dost konu açılmadan önce burdaydı o bilir işiniMarley ayarlar dost
@Pikaçuu forumun zenginiReco kim
@Marley15 reco yuda al dostPikacu
Hayaletlerde sayiliyormus iyi bakalimönceki kuponda hayalet olarak 45 yazdı
Severim zenginleri@Pikaçuu forumun zengini
Iste gercek iste fazilet iste adam gibi adamlkYine kazandırdık @butragueno
güzel oldu dost bu zenginliğine okyanusdan 1 bardak daha aldı@Marley15 reco yuda al dost
Teşekkürler. İlk kuponda online değildik diye laf sokan arkadaşlara selam olsun 🙂Fazla sıkı tutma üç dört mesajı olanıda al dost
Sonuçta reco kardesimizin foruma yararı var sadece bonus bonus diye aglayanlardan değil 😉@Pikaçuu forumun zengini
tü tü tüOh oh maşallah
Zengin sevilmezmi ama bu sessiz zenginlerdenSeverim zenginleri
Ve aleyküm selamTeşekkürler. İlk kuponda online değildik diye laf sokan arkadaşlara selam olsun 🙂
dost reco benim bu forumda sevdiğim nadir adamlardan makara yapıoz şurdada ama tam cukaldır recoSonuçta reco kardesimizin foruma yararı var sadece bonus bonus diye aglayanlardan değil 😉
Biliyorum makara yaptigini bnde eskiden tanırım bnde severim onu ama dediğin gbi saglam cakaldir enişte bir reco iki 🤭dost reco benim bu forumda sevdiğim nadir adamlardan makara yapıoz şurdada ama tam cukaldır reco
dost laf sokmak değilki ön görü bu birincisi ikincisi biz pikaçı ile makara yaptık sen ne alakaTeşekkürler. İlk kuponda online değildik diye laf sokan arkadaşlara selam olsun 🙂
İlk kupon bitmeden gelmiş zaten@Marley15 reco yuda al dost