- 77,161
- 27,687
- 113
Kesss
Umarım döndürür kardo . Yarın villa kiraladık 3 günlük. Elimdekinden de olmayayim diye yemedi . Atm ye gitmeye kalksam 1 k atardim fix e hiç olur diye gidemedimBence Boston dondurur o macı
Vılla kırası belede gelırdı bea umarım boston sacmalamazUmarım döndürür kardo . Yarın villa kiraladık 3 günlük. Elimdekinden de olmayayim diye yemedi . Atm ye gitmeye kalksam 1 k atardim fix e hiç olur diye gidemedim
Bak sen villa kiralamış bizle burda rol takipliyor kardom benim ordan fixe hemen dolarları yollaUmarım döndürür kardo . Yarın villa kiraladık 3 günlük. Elimdekinden de olmayayim diye yemedi . Atm ye gitmeye kalksam 1 k atardim fix e hiç olur diye gidemedim
Elleme recomu . Ben recoyu tutuyorum. Adamın kafasi bozuk 😀şu pikaçu mudur nedir elimde kalacak dost al şunu. tokatlıcam yoksa
3-4 gundur fena battım hıc ıyı deılımElleme recomu . Ben recoyu tutuyorum. Adamın kafasi bozuk 😀
Ulan ben o kadar kaybettim kendi biliyor ben hiç o kadar düşmedim gene kötü durum ama işte yapcak bişi yokElleme recomu . Ben recoyu tutuyorum. Adamın kafasi bozuk 😀
tek yiyen tek ölür reco biz tek yemedik diye oldu bunlar3-4 gundur fena battım hıc ıyı deılım
Benı delırtmetek yiyen tek ölür reco biz tek yemedik diye oldu bunlar
Sus tokatlarımBenı delırtme