- 13,978
- 5,486
- 113
Tarihe zaten gectide hakem oynayacağıniz topun ta adsfdxgb der gibi sürat ifadesi vardı bende olsam bende ederdim 🤣🤣🤣Yok la tarihe gececek mac galiba
Tarihe zaten gectide hakem oynayacağıniz topun ta adsfdxgb der gibi sürat ifadesi vardı bende olsam bende ederdim 🤣🤣🤣Yok la tarihe gececek mac galiba
Sonunda bittiTarihe zaten gectide hakem oynayacağıniz topun ta adsfdxgb der gibi sürat ifadesi vardı bende olsam bende ederdim 🤣🤣🤣
Realde Musa mıdır nedir fişi çektiSonunda bitti
ŞükürSonunda bitti
O efesteydi ergin ataman mali buna hic sure vermedi reale gitti şuan degismez oyuncuRealde Musa mıdır nedir fişi çekti
Bende görmedim bunu pek adı tanıdık gibi bosnalıydı galiba ama larkinde iyi oynadı efes de larkin olmasa ne bok yer napar acabaO efesteydi ergin ataman mali buna hic sure vermedi reale gitti şuan degismez oyuncu
Larkin olmasa zaten 20 fark yerlerdi cok buyuk oynuyor cabaliyor ama koç degişmeli zaten bu sene ilk 8 imkansiz artik seneyeBende görmedim bunu pek adı tanıdık gibi bosnalıydı galiba ama larkinde iyi oynadı efes de larkin olmasa ne bok yer napar acaba
Konser ne olduLarkin olmasa zaten 20 fark yerlerdi cok buyuk oynuyor cabaliyor ama koç degişmeli zaten bu sene ilk 8 imkansiz artik seneye
Konserve oldu bekleye bekleyeKonser ne oldu
dost club de partiliceklermişKonserve oldu bekleye bekleye
Nba da yetişemedik şansa gel bende nba yaparız diyodum 😀Konserve oldu bekleye bekleye
Ne oldu bura 3 kişi yalan mi olduBologna 4 fark atar
Barcelona 162.5 ust
7 maçlık kombindenkalan maçlar gelirse takip eden 3 kişiye ulasirim
Cemadrian dostumuz Nba de kaybetmeyelim diye sabaha birakmis dostNba da yetişemedik şansa gel bende nba yaparız diyodum 😀
Site ekstra çevrim istedi paranın yarısını bile çekemedim yinede iki kişiye ulaştımNe oldu bura 3 kişi yalan mi oldu
HmmSite ekstra çevrim istedi paranın yarısını bile çekemedim yinede iki kişiye ulaştım
Saat 2 ye kadar burdaydik olsun ama ders olsun bize öyle herkesin rollünü takip etmicen demekSite ekstra çevrim istedi paranın yarısını bile çekemedim yinede iki kişiye ulaştım
Dost bu ara ufak oynuyoruz çektiğim, 600 lira para ve on kişi yazıp duruyor burda işçi konuşman garip bu bir eglenceSaat 2 ye kadar burdaydik olsun ama ders olsun bize öyle herkesin rollünü takip etmicen demek
Konuyu takip eden 4 kisi var zaten 3 kisiye atilmamis bir @JoeQuanqa sen kaldin sana atildi mi bu 2 kisi kimmis bakalimSite ekstra çevrim istedi paranın yarısını bile çekemedim yinede iki kişiye ulaştım
Konuyu takip etmeyene mi attin bide tmm da en azindan bu kadar takip edene ataydin dedigim gibi konuda 4 kisi vardi zaten az cok ön3mli degilkiDost bu ara ufak oynuyoruz çektiğim, 600 lira para ve on kişi yazıp duruyor burda işçi konuşman garip bu bir eglence