Yatırma sakın destekten iban vermez hiçbir site açıklamayı da boş bırakman lazım siteye atarken engeli yersinçevrimi tamamladım kasayı 1400 de bıraktım 500 tl para yatır diyor ama canlı destekten inan felan verdi burdaya yatır açıklama kısmana borç ödemesi yaz diyor yarın kontrol edilip sonra çekim talebi verirsin diyor güven vermedi bana
Çok saol atmayacamYat
Yatırma sakın destekten iban vermez hiçbir site açıklamayı da boş bırakman lazım siteye atarken engeli yersin
Canlı kendine istiyor bile olabilir aw beklenir bunlardanÇok saol atmayacam
Kral geldiğinde buraya yazsana ben çevrimi yaptım ona göre yatırım yapıcam.Yatırdım ben 10 ile 23 arası dedi çekim bakalım dolandırıcı da olabilir
Sakın yatırım yapmayınKral geldiğinde buraya yazsana ben çevrimi yaptım ona göre yatırım yapıcam.
Sakın yatırım yapmayın
Geldimi cekimYatırdım ben 10 ile 23 arası dedi çekim bakalım dolandırıcı da olabilir
Geldimi cekimjerŞuan yapmadım da arkadaşa çekim gelirse yaparım.
GeldimiKral geldiğinde buraya yazsana ben çevrimi yaptım ona göre yatırım yapıcam.
Bu yöntem önceleri çok kullanılırdı işverenler mesai ücretlerini borç transferi olarak gösterirlerdi. Sakın öyle birşey yapmayın.çevrimi tamamladım kasayı 1400 de bıraktım 500 tl para yatır diyor ama canlı destekten inan felan verdi burdaya yatır açıklama kısmana borç ödemesi yaz diyor yarın kontrol edilip sonra çekim talebi verirsin diyor güven vermedi bana
Aynen dostumKaldırın birader şu sitenin deneme bonusunu , milletin aklıyla dalga geçiyolar sonra küfür edince suçlu oluyoruz